IGSİAD, 3 kuruluşu ödüllendirecek

22 Ocak 2013 15:33

Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği, 2012 yılına damgasını vuran 3 kuruluşa ödül verecek. IGSİAD üyeleri arasında yapılan istişare sonucunda belirlenen kişi ve kuruluşlara ‘yılın girişimcisi, yılın sanayicisi ve yılın değer katan şirketi ödülü’ verilecek. Tören Perşembe akşamı 17.30’da Barida Hotels Gül Salonu’nda gerçekleştirilecek.

IGSİAD’ın ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katılacak. IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, 3 kategoride düzenlenecek ödül töreniyle ilgili hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Bayhan, “Isparta’da en iyi girişimi yapan, ihracatı ve diğer faaliyetleri ile dikkat çeken sanayici ile şehrin ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sunan şirketine ödül vermeyi planladık. Yaptığımız istişareler ve toplantılar sonucunda ödüle layık görülen şirketler ve kişiler belirlendi. Gümrük ve Ticaret Bakanımızın katılımıyla Perşembe günü bu ödülleri sahiplerine vereceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın Isparta programı kapsamında işadamları ile Barida Hotels’de 15,30-17,30 saatleri arasında istişare toplantısı yapacak. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, IGSİAD, IGİAD, ISİAD, ve TÜMSİAD’ın organizasyonundaki programda Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı işadamlarının sorunlarını dinleyecek.

 

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...