Konya’daki Ispartalılar Konferans’ta buluştu

22 Ocak 2013 15:41

Konya’da bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin tertip ettiği geçen yıllarda olduğu gibi, bu yılda her ay yapılacak olan  birlik ve beraberlik gecelerinin  1.cisi 19 Ocak 2013 Cumartesi akşamı  yapıldı.Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Eğitim Salonunda düzenlenen geceye çok sayıda Ispartalı hemşehrimiz katıldı.

Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Ramazan Alan birlik ve beraberliğimizin pekişmesi insanlarımızın birbirini daha iyi anlamaları, bilgi birikimi olan insanlarımızdan faydalanılarak, hemşehrilerimizin onlardan istifade etmelerini sağlamak için bu tür toplantıları tertip ettiklerini söyledi. Konuşmanın akabinde Prof Dr.Selçuk Ünlü tarafından  “Söyleşi  ve hatıratlar ” konulu bir konferans verildi.

Konferansın akabinde toplantıda derneğin geleceğiyle ilgili yapılması gerekenler tartışıldı, hemşehrilerimiz konu hakkında görüşlerini açıkladılar. Muhabbet ortamında gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren program sonunda dernek başkanı Ramazan ALAN bu tür toplantıların devam edeceğini ve şubat ayındaki toplantının 16 Şubat 2013 tarihinde yine bu salonda  Y.Müh.Ramazan Topraklı’nın konuşmacı olarak katılımıyla yapılacağını söyledi,  Prof.Dr.Selçuk Ünlü hocaya konuşmacı olarak katılımlarından ve hemşehrilerimize  de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Bu haber 626 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...