Emrespor’da umutlu bekleyiş sürüyor

13 Ağustos 2012 23:01

Emrespor’da umutlu bekleyiş sürüyor

Isparta Emrespor’da umutlu bekleyiş sürüyor. TÜTAP ile birleşmede sorunlar çıkmasının ardından futbolcular, kaostan bir an önce çıkılmasını istiyorlar.

 

 

(Türkiye Tanıtım Platformu) TÜTAP ile birleşimde sorunların çıkmasının ardından yaşanılan sıkıntılar nedeniyle sezona kabus dolu günlerle başlayan Isparta Emrespor’da futbolcular, çalışmalarına devam ediyor.  

Teknik Direktör Orhan Kapucu, Yardımcı Antrenör Vedat Taşdemir ve Menajer Serkan Kıpçak’la yolların ayrılmasının ardından bazı futbolcuların da ilişiği kesildi.

İskenderun 1967’den kaleci Eray Serbes ve sol açık Burak Taşdemir gönderildi. Ayrıca Denizli Belediyespor’dan gelen kaleci Sezai Yüksel ve Sivas 4 Eylül’den gelen santrfor Levent Kale’de Antalya’da istifa eden Teknik Direktör Orhan Kapucu ise Siirtspor’la anlaştı.

Atabey Belediye Oteli’nde konaklayan takım, ilçe sahası ve gölet kenarında yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Şu an kampta 13 futbolcu bulunuyor.

Kaleci Antrenörü Ahmet Özkul nezaretinde çalışan futbolcular, gelecek güzel haberleri bekliyor. Ispartaspor’un eski genel kaptanlarından Emrespor’un eski idarecilerinden Özcan Suvay’ın kampa gelerek futbolculara cuma gününe kadar peşinatlarıyla ilgili ödemenin yapılacağını ilettiği bildirildi.

 

Bu haber 1513 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...