ÇAMUR DERYASINDA GELEN GALİBİYET

23 Ocak 2018 14:55

Isparta Davrazspor, Konya Ereğlispor’u çamur deryasında oldukça kötü bir zeminde deplasmanda oynadığı maçı Lungelo’nun 32. Dakikada attığı golle 1-0 devirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 15. Karşılaşmasında Konya Ereğlispor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

Ereğli Şehir Atatürk Stadı’nda oynanan  arşılaşmayı Kayseri Bölgesi’nden Ramazan Haymana, Mustafa Göksu, Ramazan Erzin ve Selahattin Günaydın isimli hakemler  yönetti. Oldukça kötü bir zeminde, çamur deryası ve karla kaplı alanda oynanan maçta Isparta Davrazspor’u galibiyete taşıyan golü Lungelo Mtshali attı.  Pembe-yeşilliler, rakibine pozisyon vermezken, 2. Yarıda da net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Devre arasında Erzinspor’dan transfer edilen kanat ve santrfor oyuncusu Zafer Karaoğlu ise 2. Yarıda forma giydi.

                Isparta Davrazspor, puanını 32’ye çıkartarak takipçiliğini sürdürdü. Lider Serik Belediyespor ise Karaman Belediyespor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Isparta Davrazspor, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.

BÖLGESEL AMATÖR FUTBOL LİGİ 7. GRUP’TA TOPLU SONUÇLAR:

Konya Ereğlispor-Isparta Davrazspor: 0-1

Anamur Belediyespor-Gölhisarspor: 4-0

Kepez Belediyespor-Mut İdmanyurduspor:  1-1

Bucak Belediye Oğuzhan-Sarayönü Belediyespor

Karaman Belediyespor-Serik Belediyespor: 1-2

Akşehirspor-Silifke Belediyespor: 0-1

Manavgat Belediyespor-Manavgatspor: 4-1

Bu haber 388 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...