Ramazan Şişman güven tazeledi

23 Ocak 2018 14:59

Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Esnaf Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda üyeleri tarafından sevilen ve her zaman takdir edilen mevcut Başkan Ramazan Şişman, güven tazeledi. Tüm oda üyelerine teşekkür eden Şişman, “Yine aynı gayret ve heyecanla görevimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu dün gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak divan başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığına Ahmet Tural getirildi. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Esnaf Odası’nın çalışma ve faaliyet raporları okunarak, yönetim ve denetim kurulunun ibrası gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde ilk olarak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e söz verildi. Ramazan Şişman’ın şahsında tüm üyeleri tebrik ettiğini ifade eden Bilgiç “Yeni seçilecek yönetim de önümüzdeki süreçte hayırlı hizmetler verecektir. Bu kongrenin memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan Afrin’e yapılan harekatı değerlendiren Bilgiç, “Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Suriye’nin kuzeybatısında Afrin’e harekat düzenleniyor. Harekatın 2.günündeyiz. Buradan dualarımızı oradaki tüm kardeşlerimize, TSK mensuplarına gönderiyoruz. Allah yardımcıları olsun. Geçmişten bugüne ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz. İlk hava harekatında 72 uçakla 108 hedef vuruldu. Bugün de tanklarımız 153 noktayı etkisiz hale getirildi. Tamamıyla teröristlerin barınaklarını, mühimmatlarını, araçlarını hedef alan, itina ile sivillerin korunduğu, ülkemizin birlik ve bekası, güvenliği için son derece önemli olan, bölgenin huzura kavuşturulması için PKK, PYD, DAEŞ unsurlarının yok edilmesine yönelik bir harekattır. Allah Türk askerimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Esnaf Odası Başkanı Ramazan Şişman da 4 yılı daha geride bıraktıklarını ifade ederek, “İyisiyle, kötüsüyle beraber olduk. Allah hiçbir kaza bela vermeden işlerimizi yürüttük. Bundan sonra da önümüzdeki dönemde yine kardeşlik, arkadaşlık içerisinde her zaman telefonumuz 24 saat açık. Her zaman arayabilirsiniz. Odamızı ve genel sekreterimizi de arayabilirsiniz. Yine aynı gayret ve heyecanla görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Kongremize katılmanızdan dolayı herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural da yaptığı kısa konuşmada Afrin’e operasyon düzenleyen kahraman ordumuzun yanında olduklarını vurguladı. Tural, “Isparta’da Allah’a şükür esnaf odalarımızın genel kurullarını ilimize yakışır şekilde gerçekleştiriyoruz. Ulusal basından izlediğimizde diğer illere göre buradaki esnafımızın kadirşinas olduğu belli. Esnaf Odaları Birliği adına tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz. Dün kahraman ordumuz terör örgütlerine yönelik Afrin’e bir operasyon başlattı. Bu operasyonda ordumuza başarıla diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun, tüm dualarımız onlarla. Ülkemiz son dönemde zorluklar içerisinden geçti. Allah’a şükür Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde ne yapabileceği tüm dünyaya gösterildi. Ekonomide belki sıkıntılarımız olabilir. Ama ülke menfaati öne geldiğinde gerisi bizde teferruattır. Esnaf ve sanatkarımızın istediği şekilde hep birlikte ekonomimizi canlandırırız. Ama burada vatanımıza, bayrağımıza, milletimize ve ezanımıza sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime giren sevilen başkan Ramazan Şişman, güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ramazan Şişman(Başkan)

Hasan Mercan

Mehmet Çapar

Ayhan Topbaş

Ömer Akbaş

Murat Kocameşe

İsa Kızıltaş

DENETİM KURULU

Sacit Çevik

Mehmet Kılınç

Mustafa Filiz

 

 

Bu haber 515 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...