BAKA, proje hazırlama eğitimlerine başlıyor

23 Ocak 2018 15:09

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Küçük Ölçekli Altyapı’ ile ‘Yenilenebilir Enerji’ alt başlıklarından oluşan 2018 Mali Destek Programları (MDP) hakkında Isparta, Antalya ve Burdur’da bilgilendirmelerin ardından proje hazırlama eğitimleri vermeye başlıyor. Mali destek programlarının amacı, hedefi ve konuları hakkında hatırlatmalar yapılacak, projenin nasıl hazırlanıp nelere dikkat edileceği konularında katılımcıların bilgilendirileceği proje hazırlama eğitimleri; 23 Ocak Salı günü Isparta’da, 24 Ocak Çarşamba günü Antalya’da ve 25 Ocak Perşembe günü de Burdur’da 13.30 ile 18.00 saatleri arasında verilecek.  Eğitimler için başvuruların http://www.baka.gov.tr internet sitesinden yapılan proje hazırlama eğitimlerinin gerçekleştirileceği yerler ve adresler proje hazırlama eğitimi başvurusu yapan katılımcılara SMS yoluyla bildiriliyor.

BAKA, başarılı projelere toplam 20 milyon TL tutarında desteğin kullandırılacağı 2018 yılı Mali Destek Programları’nı küçük ölçekli altyapı ve yenilebilir enerji ana alt başlıklarında ilgili projelere açtı. Bilgilendirme toplantılarını tamamlayan BAKA, 2018 Mali Destek Programları teklif çağrısının proje hazırlama eğitimleri veriyor. 23 Ocak’ta Isparta’da, 24 Ocak’ta Antalya’da ve 25 Ocak’ta da Burdur’da potansiyel başvuru sahiplerine yönelik verilecek proje hazırlama eğitimlerinde; fikrin projeye nasıl döndürüleceği, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama ve sunma süreci ile başvuru formu, eklerin doldurulmaları, hangi projelerin kabul göreceğini, dikkat etmeleri gereken noktalar, projelerin uygulanma yeri ve süreleri, maliyetlerin uygunluğu, destekten karşılanabilecek maliyetler, program ile hedeflenen sektör ve alanlar, değerlendirme süreci ile sonrası anlatılacak.

BAKA’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı’ ile ‘Yenilenebilir Enerji’ alt başlıklarından oluşan 2018 Yılı Mali Destek Programlarının bütçesi toplam 20 milyon TL. Doğrudan finansman desteği sağlayacak 2018 Yılı Mali Destek Programları hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebiliyor. 2018 MDP için başvurular internet üzerinden (KAYS) 09 Mart 2018 saat:23.59’a kadar yapılabilecek.

 

Bu haber 408 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...