İki genç motorsiklet kazasında hayatlarını kaybetti

25 Ocak 2018 18:24

Kolçelik kavşağında meydana gelen motosiklet kazasında, elektrik direğine çarpan SDÜ  öğrencisi ve Redline Motosiklet Kulübü'nün  Başkanı Oğuz Volkan Kaplan (25) ile arkadaşı Süleyman Ergin (27) yaşamını yitirdi.

                Isparta’da sabaha karşı ölümlü bir motosiklet kazası meydana geldi. Dün sabah  05.30 sıralarında Kent merkezinden üniversite istikametine seyir halinde olan Oğuz Volkan Kaplan ile Süleyman Ergin'in bulunduğu 07 FFG 95 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Çünür Mahallesi yönüne giden motosiklet,  İstanbul Caddesi üzerindeki Kolçelik Kavşağı yakınlarında kontrolden çıkıp yol kenarındaki elektrik direğine çarparak savruldu.

KAZA SONRASI YAKLAŞIK 1.5 SAAT YOL TRAFİĞE KAPANDI

 Süleyman Demirel Üniversitesi  öğrencisi 25 yaşındaki Oğuz Volkan Kaplan ve beraberindeki arkadaşı 26 yaşındaki Süleyman Ergin, olay yerinde hayatını kaybetti.  Kaza nedeniyle Isparta-Burdur ve Isparta-Afyonkarahisar karayolu olarak bilinen İstanbul Caddesi yaklaşık bir buçuk saat trafiğe kapalı kaldı. 2 gencin cesedi Cumhuriyet Savcısı ve polisin gerekli incelemeleri sonrası otopsi yapılmak üzere SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Kaplan, SDÜ Ziraat Fakültesi Zooteknoloji Bölümü son sınıf öğrencisiydi ve Redline Motosiklet Kulübü'nün de başkanlığını yapıyordu. Ergin ise bir spor salonunda antrenörlük yapıyordu.

2 AY ÖNCE BABASI VEFAT ETTİ

Kazada ölen Süleyman Ergin'in Keçiborlu ilçesi Aydoğmuş Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve babası 55 yaşındaki Ramazan Ergin'in ise 25 Kasım 2017 tarihinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

Bu haber 440 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...