“Allah Ordumuzu Muzaffer Eylesin”

25 Ocak 2018 18:31

TSK’nın Zeytin Dalı adıyla başlattığı Afrin Harekatı ile ilgili değerlendirme yapan AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, “Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Afrin'de teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili bir mesaj yayınlayan Ak Parti Isparta İl Başkanı Av.Osman Zabun “Allah'ım ordumuzu muzaffer eylesin" dileğinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti'nin kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedir olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zabun ”Türkiye artık üzerinde planlar yapılacak oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi değildir. Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın tek hedefi bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır" dedi.

“Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah'ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah'ım ordumuzun yar be yardımcısı olsun”dedi.

 

Bu haber 408 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...