BLS Makine Organize Sanayide İstihdama büyük katkı sağlıyor

25 Ocak 2018 18:33

İstanbul’da yaşamasına rağmen fabrikasının üretim kısmını Isparta’ya taşıyan İşadamı Bülent Sarıgül, BLS Makine ve Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nde yüzlerce kişiye istihdam yaratıyor.

Türkiye'nin demir-çelik beyni olarak kabul edilen ve dünyanın dört bir yakasında demir-çelik fabrikaları imalatı yapan BLS Makine'nin sahibi Bülent Sarıgül, Isparta'ya olan desteği artarak devam ediyor. İstanbul bölgesinde düşündüğü 2.fabrika yatırımını Isparta Organize Sanayi Bölgesi'ne kaydıran Sarıgül, memleketinde 7 milyon TL'lik demir-çelik üretim makineleri üreten bir tesis inşa etmesinin ardından personel sayısını da her geçen gün artırıyor.

BLS Makine, 30 yıla varan deneyimiyle demir-çelik sektöründe, yurt içi ve yurt dışında bir çok önemli tesisin projelendirilmesi, imalatı, kuruluşu ve devreye alınmasını gerçekleştiriyor. BLS Makine, Ürettiği üstün teknoloji ve kaliteye sahip ekipman ve makinelerle sektörün öncü kuruluşu olmayı hedefliyor. Kocaeli Dilovası'nda ve Isparta’da bulunan toplam 20.000m² açık ve 9.000m² kapalı alandaki tesislerinde üretimlerine devam eden BLS, yüksek kalitede ve düşük maliyette çözümler üretme konusunda istikrarlı bir tutum sergilemenin haklı gurunu yaşıyor.

BLS Makine, demir çelik endüstrisinin dinamik yapısına sürekli ve esnek çözümler üreterek, kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Ulusal ve uluslararası pazar için makine üretiminden anahtar teslim çözümlerine kadar tesis kuruluşu, modernizasyon, makine ve ekipman üretimini yapan BLS, sektöründe öncü, daima yenilikçi olmayı hedef ediniyor. Avrupa ve Asya ülkeleri başta olmak üzere bir çok dünya ülkesine ihracat yapan BLS Haddahane ve Çelikhane Teknolojileri; tesisleri kurduktan sonra periyodik bakımlarının yanı sıra tesisi çalıştıracak personele de hizmet içi veriliyor.

BLS Makine ve Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi Bülent Sarıgül, “Firmamız Dünya’ya yaptığı üretimleri Isparta’dan yapacak. Isparta’nın Dünya’ya tanıtımı için çalışmalar yapacağız. Isparta’yı çok seviyorum ve kalkınması için elimizden geleni yapacağım. Şu an Isparta’da 50’ye yakın personelimiz var. Ispartalı hemşerilerimizin çalışması ve onlara da katkı vermek için fabrikamızı kurmuştuk” diye konuştu.

Sektöründe  öncü, daima yenilikçi  olan BLS Makine, yurt dışında başarılı çalışmalar yaparak Isparta’mızı da başarıyla temsil ediyor.

 

 

Bu haber 536 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...