Bağımlılık Merkezi yapımı İhalesi 7 Şubat’ta

25 Ocak 2018 18:34

İl Özel İdaresi, Vali Şehmus Günaydın’ın geleceğimiz olan gençlerimiz için büyük önem verdiği Madde Bağımlılığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi için 7 Şubat’ta bina yapım ihalesine çıkıyor. 

Ülkemizdeki önemli sorunlardan birisi olan madde bağımlılığı her geçen gün özellikle gençlerimiz üzerindeki tehdidi artırıyor. Bu kapsama Isparta Vali Şehmus Günaydın tarafından başlatılan çalışmaların kapsamı genişletilerek, Madde Bağımlılığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulacak. Şuanda Isparta Uyuşturucu Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği tarafından yürütülen çalışmalarda madde bağımlısı gençler belirli imkanlar ölçüsünde bu kötülükten kurtarılmaya çalışılıyor. Vali Günaydın’ın girişimleriyle Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Kuleönü’nden alınan 50 dönümlük alanda kurulacak olan tedavi ve rehabilitasyon merkezinde daha kapsamlı hizmet verilecek.

İHALE 7 ŞUBAT’TA

Kurulacak olan merkez için ilk somut adım atıldı. İl Özel İdaresi Madde Bağımlılığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi için tek katlı prefabrik bina yapım ihalesi için ilan verdi. İlan metnine göre ihale 7 Şubat 2018 tarihinde saat 10.00’da İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Makamı Encümen Toplantı Salonu’nda açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. İhalenin tamamlanmasının ardından kazanan firmaya yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden sonra firmaya binayı yapması için 120 gün süre tanınacak.

 

 

Bu haber 411 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...