Güller diyarında ilkleri yapan marka: Dünya Kahveleri

27 Ocak 2018 10:23

Isparta’ya Cafe ve Bistro konseptini  ilk getiren kuruluş olan Dünya Kahveleri, alkolsüz, aile ortamında, güzel muhabbetleryaşamak ve kaliteli zaman geçirmek isteyenlere yönelik özgün bir yapı inşa etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

İş dünyasında bir kadın başarı hikâyesi. Bu hikayenin ismi Dünya Kahveleri’nin  Kurucusu Rus Gelin Vera Gülsever. Ve tabii ki en büyük destekçisi başarılı bir işadamı Gürol Gülsever.

  Kahveye yeni yorumlar getirerek 72 aroma ve lezzet yaratan Vera  Gülsever, Isparta’dan sonra farklı illerde de Dünya Kahvelerini marka haline getirmeyi başardı.

DÜNYA KAHVELERİ ISPARTA MARKASIDIR

 Vera- Gürol Gülsever’in 2006 yılında kurduğu Dünya Kahveleri, Isparta’dan ulusal ve hatta uluslararası marka inşa edilebileceğinin en güzel kanıtlarından biri oldu. Bilim- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı genel şemsiyesi altındaki Türk Patent Enstitüsü’nden (TPE) ‘Dünya Kahveleri’ ismi ile marka tescili aldı. Dünya Kahveleri, Vali Konağı karşısındaki merkezlerinde kuruldu.

Isparta’nın öz markası Dünya Kahveleri, diğer illerde de farkını ortaya koyuyor. Ayrıca Antalya, Burdur, Denizli ve Ankara illerinde şubeleri bulunan Dünya Kahveleri, Franchise başvurularını da almaya devam ediyor.

“ISPARTA’YA KAFE VE BİSTRO’YU İLK GETİREN BİZ OLDUK”

Alkolsüz, aile ortamında, güzel muhabbetler yaşamak ve kaliteli zaman geçirmek isteyenlere yönelik özgün bir yapı inşa ettiklerini dile getirerek Vera  Gülsever, “2003 yılında Dağarcık Kafe’yi kurmamızın ardından  daha sonra Dünya Kahveleri Markasıyla yolumuza devam ettik.

Isparta’ya Kafe ve Bistro’yu ilk getiren biz olduk. Isparta’ya bu sektörü ilk getiren dünya kahvesi. Isparta’ya ilk expresso,  çekirdek kahveyi getiren biziz. Özel tatlarımız var aromalı içeceklerimiz var. Isparta’ya ilk Kafe Bistro’yu kuran da biziz. İtalyan mutfağı ve kahveyi  birleştiren biziz. Tabii Dünya kahvelerinin altında.  Isparta daha önce expresso’nun   ne olduğunu bilmiyordu. Çekirdek kahvenin ne olduğunu bilmiyorlardı. Sadece Türk kahvesiyle ve nescafe olarak bunlar biliniyordu. Yaklaşık 72 ürünle biz bunu tanıtmaya çalıştık. Aynı zamanda kendi ürünlerimizi kendi paketlerimiz altında sergiledik” dedi.

“SÜREKLİ KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ”

                Toplamda 120 civarında ürünsel bazda bayiliklerinin bulunduğunu söyleyen başarılı iş kadını Vera Gülsever, “Isparta içerisinde  biz ürün bazında mal vermiyoruz. Toplam yaklaşık 120 civarında ürünsel bazda bayilerimiz var.6 tane de dünya kahveleri adı altında konseptimiz var. Bu konuda seçici davranıyoruz. Kafelerden şuan da birazcık uzaklaştık. 9 senedir buradayız. Memnunuz. Biz bir çok yer için örnek olduk. Daha önce kafeler çay, kahve mekanlarıydı. Yiyecek içecekler olarak aperatifler çıktı. Tost, cips, gözleme bu tarz şeyler. İtalyan mutfağını biz kafe ile birleştirerek. Hem yemek, hem kahve sektörünü bir araya getirdik. Bunun öncülerinden de bir tanesiyiz, ilkiyiz Isparta’da. Sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Bu şekilde bu günlere ulaştık. Daha da araştırmaya geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni projelerimiz var. Bu sadece kahve üzerinde değil. Mesela burada yaptığımız konsept kahve, yemekti.  Bundan sonra ki yapacağımız konseptlerde de farklı ürünler koyacağız” diye konuştu.

DÜNYA KAHVELERİ BÜYÜYOR”

                Başarılı işadamı Gürol Gülsever ise Dünya Kahveleri markasının her geçen gün büyüdüğünü belirterek, “Özel günlerinizde Dünya Kahveleri her zaman yanınızda. Biz her zaman Isparta’da ilkleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Dünya Kahveleri’nin marka kullanım lisans haklarını Türkiye’nin dört bir köşesine vereceğiz” dedi.

DÜNYA KAHVELERİ’NİN HİKAYESİ

Dünya Kahveleri DN&KH bir DAĞARCIK GIDA LTD ŞTİ kuruluşudur

Gıda ve Hizmet sektöründeki geçmişi 1960’lara dayanan firmamız Dağarcık gıda 2007 yılından bu yana dünya kahveleri DN&KH markasıyla sektördeki başarısını kahveyle taçlandırmıştır. Sizler için keyifli mekanlar kurarak kaliteli kahve keyfini yaşatmak için çalışmış ve çalışmalarına kalitesinden ödün vermeden devam etmektedir.

VİZYONUMUZ

Dünya Kahveleri DN&KH olarak kalitemizden ödün vermeden kahveyi tutku haline getirip herkes tarafından tercih edilen, sevilen ve sayılan bir kahve markası olmayı amaçlar.

MİSYONUMUZ

Her daim güler yüzlü olmayı ön planda tutan ve beklentilerinizi en üst düzeyde karşılayan ekibimiz

Kalite / fiyat politikamız

Hijyen önceliğimiz

Dünya mutfağından eşsiz lezzetlerimiz

Kendine özgü lezzet ve ürün çeşitliliğimizi dinamik ve konforlu mekanlarda sizlere sunmak.

Bu haber 554 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...