DAVRAZSPOR’DA HEDEF: OĞUZHANSPOR’U PUANSIZ GÖNDERMEK

27 Ocak 2018 10:34

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Atatürk Stadı’nda ağırlayacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasını kazanarak hem rövanşta gülmek hem de zirve yolundaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 16. Karşılaşmasında komşu Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak. 28 Ocak Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

HAKEMLER DENİZLİ VE AYDIN BÖLGESİ

Isparta Davrazspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasını Denizli Bölgesi’nden Cihan Yurdagül, Sedef Aktan, Aydın Bölgesi’nden Mehmet Kuru ve Çağlayan Deveci isimli hakemler yönetecek.

HAYATİ BİR KARŞILAŞMA

İlk yarıda 1-1 berabere kaldığı rakibini rövanşta devirmek isteyen Isparta Davrazspor,  Bucak Belediye Oğuzhanspor’u evine puansız gönderme amacında. Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkan pembe-yeşilliler, lider Serik Belediyespor’un 8 puan gerisinde 32 puanla ikinci sırada bulunuyor. Isparta Davrazspor oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

BUCAK KÜMEDE KALMA SAVAŞI VERİYOR

Geçtiğimiz yıl son dakikalarda bulduğu gollerle ve şaşırtıcı sonuçlarıyla şampiyon olan Bucak Belediye Oğuzhanspor, bu sezon ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Siyah-beyazlılar, 17 puanla 10. Sırada yer alıyor. Oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Isparta Davrazspor karşısında puan ve puanlar alma amacında.

HAYDİ MAÇA

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Murat Gökhan Çelebi, hafta başından bu yana iyi çalıştıklarını belirterek, “Pazar günü Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynayacağımız maçta tüm sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Maçın başından sonuna kadar desteğe ihtiyacımız var. Lig sonuna kadar puan kaybı yaşamak istemiyoruz” dedi.

7. GRUP’TA HAFTANIN PROGRAMI:

Serik Belediyespor-Kepez Belediyespor

Medcem Silifke Belediyespor-Manavgat Belediyespor

Mut İdmanyurdu Belediyespor-Konya Ereğlispor

Sarayönü Belediyespor-Anamur Belediyespor

Gölhisarspor-Akşehirspor

Manavgatspor-Karaman Belediyespor

Bu haber 437 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...