Isparta 32 Gençlikspor iddialı

27 Ocak 2018 10:35

1.Amatör Futbol Ligi’nde ilk devreyi lider tamamlayan pembe-yeşilliler, Bölgesel Amatör Lig için ilk adımı atmak istiyor.

Isparta 1.Amatör Futbol Ligi’nde devreyi lider tamamlayan 32 Gençlikspor, 2. Yarı hazırlıklarını tamamladı. 28 Ocak Pazar günü start alacak ligde 22 puanı bulunan pembe-yeşilliler,  Keçiborlu Belediyespor’la birlikte yenilgi yüzü görmedi.  Namağlup durumda bulunan pembe-yeşilliler, oynadığı  8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakip fileleri 33 kez havalandıran kalesinde 9 gol gören Isparta 32 Gençlikspor, sezon sonunda Isparta şampiyonu olarak Play-Off’ta Davrazspor’un rakibi olmak istiyor.

                Kadrosunda Ispartaspor’un eski futbolcuları Evren Avşar, İbrahim Kumcu, Özkan Yalçın, Okan Demirel, Onur Enes Tuncer, Refik Kızılkaya gibi isimleri kadrosunda bulunduran pembe-yeşilliler, 2. Devre öncesinde takviye yapmadı.

“KONTENJAN EN AZ 2 OLMALI”

                Bu arada Isparta 32 Gençlikspor Antrenörü Mustafa Özsavlu, ilk yarıda olduğu gibi 2. Yarıda de yenilgi almadan sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi. Kış şartlarında antrenman yapmanın zorluğundan bahseden Özsavlu, “İlk yarıyı lider tamamladık. Güzel maçlar oynandı. İnşallah sezon sonunda da başarılı olup hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ancak Isparta 1. Amatör Futbol Ligi şampiyonu olmanın ödülü Bölgesel Amatör Lig olmuyor. Play-Off’ta karşılaşacağımız Davrazspor’u bu şartlarda mağlup etmek mucize olur. Isparta’nın Bölgesel Amatör Lig’de 2 temsilcisinin olması için altyapıya sahip çıkmamız gerekiyor. Takımların çoğalması şart. Kulüplerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

 

 

 

Bu haber 452 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...