“Merkez Belediyesi dahil tüm Belediyelere talibiz”

30 Ocak 2018 14:06

AK Parti Milletvekili Said Yüce,  ‘’Türkiye bugün milli mücadele içinde. Hem bölgeye hem dünyaya barış getirsin diye yapılan bir faaliyet var” dedi

AK Parti Milletvekili Said Yüce, partisinin  İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı. Yüce, teşkilatlara  milletle olan gönül bağlarını daha çok kuvvetlendirmeleri uyarısında bulundu.  2019’da AK Parti olarak merkez belediyesi dahil bütün belediyelere de talip olduklarını kaydeden Yüce, “ Bu millete hakkaniyeti ve hizmeti götürmek hepimizin boynunun borcudur. Ulaşımdan eğitime, eğitimden sağlığa kadar master planlarıyla yerleşim planlarıyla konut projeleriyle, yapmamız gereken önemli hizmetler var. Bizler bugünden itibaren hem ilçemiz de hem merkezimiz de yapacağımız hizmetleri şimdiden düşünüp planlayıp bunlar gerçekleştirecek adımları atmamız lazım.  O yüzden teşkilatlarımız milletimizle olan faaliyetlerini çok yoğun bir şekilde devam ettirmeli.  Bu hem bölgesel kalkınma hem  sürdürülen milli mücadelemiz için önemli bir unsurdur” diye konuştu.

MİLLİ MÜCADELE YÜRÜTÜYORUZ

Isparta’nın Türkiye’nin en iyi hizmet alan illerinin en başlarında geldiğini kaydeden Yüce, “ Eksikliklerimiz var. Onları da telafi edeceğiz. 15 yıllık Ak Parti iktidarında yüzünüzü ağartan işlere hep beraber imza attık. Türkiye bugün milli mücadele içinde. Hem bölgeye hem dünyaya barış getirsin diye yapılan bir faaliyet var. Her ne kadar çekemeyenler köstek olmak isteyenler olsa da millet tek vücut şeklinde bu harekatın yanında. Hem maddi hem manevi dualarıyla tam destekle yanında bulunmaktadır” diye konuştu.

‘GENETİK KODLARIMIZI HATIRLATAN DİZİLER’

 Zaman zaman yurtdışına  gittiğini ve ecdadımızın hüküm sürdüğü, adaleti, eşitliği hizmet götürdüğü topraklarda güzel sesleri işitmeye devam ettiğini belirten Yüce, “Bugün TRT’de Payitaht, Diriliş, Kutül Amare adıyla dizilerde çok önemli mesajlar işleniyor. Bizim milli kodlarımızı bize hatırlatan önemli  diziler. İnşallah artarak devam edecek. Kaybolmaya yüz tutmuş inançlarımızdan, milli değerlerimizden, köklerimizden gelen o değerleri tekrar hatırlatan bu tür projeler son derece önemli” dedi.

‘BİZLER ÖRNEK MODEL ALINACAK KİŞİLER OLMAK ZORUNDAYIZ’

Yatırımlardan daha çok insanın manevi inşasının önem arzettiğini aktaran  Milletvekili Yüce, “Kafkas ve Balkanlara olan ziyaretimde oranın halkı dedelerimizden ‘Birisi Türkiye’ye gittiği zaman döndüğünde  artık bu adam yalan söylemez derlermiş’  diyorlar.  O topraklarda hala bizlere insanlar böyle bakıyor. Bu bakış hepimize çok büyük sorumluluklar yüklüyor. Onun için her birimiz örnek rol model olmalı. Dışarıdan baktıkları zaman konuşmasıyla, tavırlarıyla, kıyafetiyle hal ve hareketiyle o topraklardan bakan insanlara bizim insanımız için güzel insan dedirten mana bu manadır. Biz bu sorumlulukta olup hem çocuklarımıza, gençlerimize örnek olmak, nasihatlerimizle konuşmalarımızla, geçmişin manevi köklerini hatırlatan insanlar olmamız lazım.  Hepimizin temsil ettiği mana bu manadır. Dünyada yürüttüğümüz mücadelede bu davanın göstergesidir. İnsanlığa barış getirecek bir mücadeledir.  Öbür meseleler, yatırımlar hallolur ama insanın inşasında, gelecek nesillerin değerlerini kaybetmemesi için bizlere büyük görev düşüyor” diye konuştu   

Bu haber 686 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...