Keçiborlu Doğalgaz’a kavuşuyor

31 Ocak 2018 15:51

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçeye doğalgaz müjdesi verdi.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, 2019 yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti. 2018’de çok çalışmak gerektiğini belirten Parlak, Mart-2018’de doğalgazda inşaat çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Parlak, şöyle konuştu:

YENİ TOKİ PROJESİ

“2019 zor bir seçim yılı. 2019’u kazanmak istiyorsak 2018’de iyi çalışmamız gerekiyor. Nasıl AK Parti yerel yönetimlerle buralara geldiyse, daha üst seviyelere çıkmak istiyorsak yerel yönetimlerin çok iyi çalışması gerekiyor. Keçiborlu olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. TOKİ yerimiz önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Yeni TOKİ yeri belirledik, orayla ilgili çalışmalarımız sürüyor.

DOĞALGAZ GELİYOR

Hükümet Konağımız 2-3 ay sonra hizmete girecek. Gençlik Merkezimiz 2-3 ay sonra hizmete girecek. Keçiborlu’da yöresel Pazar yeri kurmak istiyoruz. İlçemizde bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Bu projelerimizi anlatmak zorundayız. Hizmetlerle anlatmakla büyür. 2018 yılında yaptıklarımızı anlatacağız. Mart ayında doğalgaza kazmayı vuruyoruz. Bununla ilgili bilgilendirme toplantıları yapacağız.”

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...