SEVGİ ORLON Bayanlara ücretsiz kurs veriyor

1 Şubat 2018 15:43

Sevgi Orlon İşletme Sahibi Sevgi Dığan, bayanların el becerilerini geliştirmeleri için işletmelerine davet etti. Dığan, “Bayanlar çok güzel şeyler örüyorlar, üretiyorlar. Üretmek kadar güzel bir şey yok Evde boş oturmuyorlar, çok güzel şeyler üretiyorlar, satıyorlar nakite çeviriyorlar” dedi.

                Isparta’da bayanlara iş imkanının sağlandığı Sevgi Orlon, 15 yıldır bu sektörde hem satış yapıyor hem de bayanların el becerilerini geliştirmesi için kurslar açıyor. Birbirinden özel modelleri tasarlayan bayanlar, hem örgü öğreniyor hem de para kazanıyor.

YENİ MODELLERİN ADRESİ SEVGİ ORLON

                Sevgi  Orlon’un Sahibi Sevgi Dığan, tüm bayanları çalışmaya davet etti.  Dığan, işletmeleriyle bilgileri de paylaşarak çalışmalarını anlattı. Dığan, “Yaklaşık 15 yıldır bu işle uğraşıyorum. Yün ve tuhafiye üzerine olabildiğince kaliteli markalılardan kaliteli ürünler satmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizde sağ olsun memnunlar bizden. Çok çeşidimiz var. Çok fazla markamız var. Alize, nako,  kartopu ören bayan, Himalaya. Her ürünün en kaliteli ipleri ile çalışıyoruz. Tuhafiye grubumuz var. Yazın yine yazma ve tuhafiye ağırlıklı oluyor. Kışın yün grubumuz çok yoğun. Hafta içi burada ücretsiz kurslarımız var. Hafta sonu çok yoğun oluyoruz ama hafta içi bayanlar geliyorlar burada oturuyoruz örgümüzü örüyoruz, modellerimizi çıkıyoruz. Satış yapıyorlar, sipariş alanlar oluyor” dedi.

ÖRMEK İSTEYEN, ÖĞRENMEK İSTEYEN BAYANLARI BEKLİYORUM…

                Güzel bir ortamların olduğunu ve üretmek kadar güzel bir şeyin olmadığını dile getiren Sevgi  Orlon Sahibi Sevgi Dığan, “Birbirlerine model öğretiyorlar, fikir alışverişi  oluyor. Güzel bir ortamımız var. Örgü öğrenmek isteyenler, model öğrenmek isteyenler takıldıkları bilemedikleri yerler oluyor bayanların fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bildiğimiz bir şey olduktan sonra her türlü elimizden geldiğince bayanlara yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda ördüklerini satmalarında da yardımcı oluyoruz. Siparişlerimiz oluyor onları ördürüyoruz ya da kendi ördükleri ürünler oluyor burada alışverişte söz konusu olabiliyor .Örgü makinamız var .El örgüsü siparişleri yapıyoruz hem de makina örgüsünde yelek, ceket , battaniyeler  kullanacak kişinin bedenine göre istediği ölçüler de, renklerde makina örgüsünde siparişler de örüp teslim ediyoruz. Zaten Isparta'da çok fazla makina örgüsü yapan yok ama yoğunluk el örgüsünde. Makina örgüsü de yıllarca kullanılır kesinlikle bozulmaz, eskimez. Makine örgüsü siparişi de alıyoruz, makina örgüsü de yapıyoruz. Şal, battaniye, içlik, yelek, ceket, çorap, patik her şeyi örüyoruz. Bayanlar çok güzel şeyler örüyorlar, üretiyorlar. Üretmek kadar güzel bir şey yok Evde boş oturmuyorlar, çok güzel şeyler üretiyorlar, satıyorlar nakite çeviriyorlar. Bizde yardımcı oluyoruz destek oluyoruz bu konu da. Baya bir tecrübe sahibi olduk. Örmek isteyen  öğrenmek isteyen  bayanları bekliyorum. Her konu da yardımcı olmaya açığız” şeklinde konuştu.

İLETİŞİM KANALLARI:

-Pirimehmet Mahallesi Matbaalar Caddesi No: 19 Isparta

-GSM: 0537 417 96 25

Bu haber 1063 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...