Zafer Mahallesi Muhtarı sözünü tuttu

2 Şubat 2018 15:34

Zafer Mahalle Muhtarı Recep Gürdal, Karne hediyesi olarak taktir belgesi veya spor müsabakalarında elde ettiği madalyaları getirenlere Davraz Kayak Merkezi gezisi düzenleme sözünü tuttu.

Yarı yıl tatili öncesi karnesinde taktir getiren veya spor müsabakalarında madalya elde ederek başarı gösteren mahallesinde ikamet eden öğrencileri ödüllendirmek için kampanya başlatan Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, verdiği sözü tuttu.

 Yaklaşık bir hafta boyunca kendisine karne veya madalya ile 44 öğrencinin müracaat ettiği Isparta Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün de katkılarıyla 40 öğrenciyi Davraz Kayak Merkezi gezisine götürdü.

Muhtar Recep Gürdal, “Söz verdiğimiz gezimizi bu hafta içerisinde gerçekleştirdik. Mahallemizde ikamet eden ve bize müracaat eden başarılı öğrencilerimizi 2 grup halinde, söz verdiğimiz gibi Davraz Kayak Merkezi’ne götürerek ödüllendirdik. Yaklaşık 44 öğrencimiz bize müracaatta bulunmuştu.. Desteklerinden dolayı başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek olmak üzere tüm personeline teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 849 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...