ADD’den, CHP yönetimine ziyaret

2 Şubat 2018 15:43

ADD Şube Başkanı Batuhan Güldiken, geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre de göreve gelen CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve yönetimini  ziyaret etti.

Ziyaret konuşan ADD Şube Başkanı Batuhan Güldiken “Görevimiz cumhuriyetçi nesiller yetiştirmek. Gençliğin ve kadınların aktif hale getirilmesi gerekiyor. 2019 yılı Türkiye için bir dönemeç. Aramızda her türlü düşünce olabilir ama hepimiz birbirimizi ülkemiz için kucaklamalıyız. Bu hem birlikteliğimizin hem de demokrasinin gereğidir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ise 80 sonrası gençliğin tartışıldığı ziyarette, yeni nesil gençliğin siyasetten uzak, depolitize bir gençlik olmasının sıkıntıları olduğunu belirtti. Ziyarette ailelerin, çocukları için kendi yaşadıklarını onlarında yaşamamaları için siyasetten uzak durmaları tavsiyesi ile büyütüldüğü belirtildi. Kükçü konuşmasında “Bugünkü gençliğin en büyük sorununun kendileri ile ilgilenecek büyüklerinin, ağabeylerinin olmasını talep ediyor. Onların yurt ve barınma sorunlarını gıda, yakacak ve diğer ihtiyaçlarının görülüp görülmediği ile ilgilenmelerinin daha isabetli olacağı için aileler uzak şehirlerde yaşayan ve öğrenim gören çocukları için bir siyaset adamı değil bilim adamı olarak yetişmelerinin daha doğru olacağını söylüyor” dedi.      

Bu haber 779 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...