HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

3 Şubat 2018 10:11

15 yaşında kuaförlüğe başlayan Pınar Yıldızhan, mesleğinin 15. yılında ailesinin de desteğiyle hayal ettiği bir işyerine sahip oldu.

Isparta saç ve güzellik alanında her geçen gün yeni ve farklı işletmelerle tanışıyor. 15 yaşında başladığı kuaförlük mesleğini 15 yıldır sürdüren Pınar Yıldızhan, Anadolu Mahallesi’ndeki VİP Saç Tasarım Merkezi adlı işletmesiyle hayallerini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor. Daha çok üniversite öğrencilerine hitap eden Pınar Yıdızhan, duygularını şöyle anlattı:

İLK KÜÇÜK BİR DÜKKANDA BAŞLADI

“Ortaokuldan mezun olduktan sonra kuaförlüğe başladım. Uzun süre mesleğin içindeydim. Eşimde kuaförlük yapıyordu. Eşim 3 yıl önce vefat etti. İlk olarak küçük bir dükkanım vardı. 2 tezgahlık bir yerdi. 1, 1.5 yıl orada faaliyet gösterdim. İşyerimi büyütmeye karar verdim. 4 ay önce ailemin desteğiyle işyerimi açtım. Daireden bozma bir işyeri oluşturduk.. 4 ay önce ailemin desteğiyle işyerimi açtım. Daireden bozma bir işyeri oluşturduk.

HAYALİNE ULAŞTI

Hayalimdeki meslek buydu. Bu yeni dükkanımda hayalimi gerçekleştirdim. 15 yıldır bu sektörün içindeyim. 15 yaşındayken kuaförlüğe başladım. 5 yıl boşluk verdim. Eşimin vefatından sonra işime geri başladım. Daha çok üniversite öğrencilerine hitap ediyoruz. Öğrencilere yönelik indirimlerimiz var.  Hediyelerimiz var.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE HİTAP EDİYOR

Güzel olmak isteyen bayanlar bizi seçmeli. Bizim diğer meslektaşlarımızdan farkımız ortamımız. Müşterilerimiz buraya gelince kendisini evinde hissediyor. Çalışanlarımızın güler yüzü var. Hijyene çok dikkat ediyoruz. Üniversite öğrencilerinin nazı burada geçebiliyor. Her kadın bakımlı olmalı. Bizi tercih edin.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ BAKIM

Cuma günleri tüm öğrencilerimize keratin bakımını ücretsiz yapıyoruz. Bu kampanyamızdan sadece üniversite öğrencilerimiz faydalanabiliyor. Müşterilerimiz isterse burada eğlenip, oynayabilirler. İstediği müziği açıp, oynasınlar, eğlensinler. Biz biraz farklı, sıra dışı bir kuaförümüz.”

 

 

Bu haber 774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...