Eğirdir Huzurevi sakinlerinden çok özel hediye

5 Şubat 2018 15:43

Eğirdir Huzurevi sakinleri tarafından hazırlanan el emeği tabloları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı  Nurettin Canikli’ye hediye edilmek üzere Kaymakam Abdullah Akdaş teslim edildi.

Eğirdir Huzurevi sakinlerinden Ziya Eyisaraç, hazırladığı el emeği tabloları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı  Nurettin Canikli’ye hediye edilmek üzere Kaymakam Abdullah Akdaş’a, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz’in katılımlarıyla teslim etti.

 Zeytin Dalı Harekatıyla, sınır ötesi alanda terör unsurlarına karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Türk halkı adına bu hediyeyi Cumhurbaşkanımız ve Milli Savunma Bakanımıza ilettiğini belirten Eyisaraç, tabloların Kaymakam Abdullah Akdaş'a sundu.

                Kaymakam Akdaş, yaptığı açıklamada, Kahramanca mücadele eden Şanlı Türk Ordusu namında bu tabloları ulaştıracaklarını belirterek,  Cumhurbaşkanımız ve Milli Savunma Bakanımız adına Ziya Eyisaraç’a teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Abdullah Akdaş ve Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz, daha sonra Huzurevi sakinlerinin, ölmüşleri için verdiği mevlit ve yemek programına katıldı.

 

 

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...