MSH Mimarlık& İnşaat’tan Modern Ticaret Merkezi

5 Şubat 2018 15:48

Tüfekçi ailesine ait MSH Mimarlık&İnşaat, 5 milyon TL’lik yatırımla Şehir Hastanesi karşısına 31 bağımsız alandan oluşan iş merkezi yapıyor.

İl Özel İdaresi karşısındaki Kaçıkoç ailesine ait iplik fabrikasını yıllar önce satın alan Tüfekçi ailesi, Şehir Hastanesi ile birlikte arsası üzerinde yatırım yapma kararı aldı. Tüfekçi ailesinin sahibi olduğu MSH Mimarlık&İnşaat Şirketi, Isparta’daki ilk projesini Şehir Hastanesi karşısındaki arsası üzerinde inşa ediyor. Genç Mimar Muhammed Said Tüfekçi’nin yönettiği MSH Mimarlık&İnşaat, Şehir Hastanesi karşısında modern bir ticaret merkezi yapacak. 31 bağımsız alandan oluşan iş merkezindeki işyerleri şimdiden kiraya çıkarıldı. 5 milyon TL’lik yatırım Mayıs-2018’de tamamlanacak.

                Isparta’da uzun yıllar ticaret yapan Tüfekçi ailesinin yeni şirketi MSH Mimarlık&İnşaat’ı Mimar Muhammed Said Tüfekçi yönetiyor. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta’da tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nden mimar olarak mezun olan Muhammed Said Tüfekçi, yurt dışında dil ve mesleği eğitimini tamamladıktan sonra memleketine döndü. Ailesinin desteğiyle MSH Mimarlık&İnşaat Ltd. Şti’yi kuran Muhammed Said Tüfekçi’nin ilk projesi Kaçıkoç’lara ait eski fabrikanın olduğu alanda ‘MSH İş Merkezleri’ oldu.

11 bin m2’lik eski fabrika alanının 6 bin m’sinde MSH İş Merkezi inşa edilecek. Proje kapsamında  kiralanmak üzere 22 tane 4 metre cepheli 70 m2’lik işyeri, 2 tane 6 metre cepheli 700 m2 işyeri, 1 tane 7.5 metre cepheli 750 m2 işyeri, 6 ayrı 500’er m2 depolar inşa edilecek. MSH iş merkezleri 5 milyon TL’ye maledilecek, mayısta hizmete girecek. MSH Mimarlık&İnşaat, iş merkezinde kiralamaya şimdiden başladı. MSH İş Merkezi’ne özellikle eczaneler, ecza depoları ile hizmet sektörü firmalarının yoğun talepte bulunduğu öğrenildi.

AMERİKA’DA DİL EĞİTİMİ ALDI

                1994 yılında Isparta’da doğan Muhammed Said Tüfekçi, ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü kazandı. 3.5 yılda bu üniversiteden mimar olarak mezun olan Muhammed Said Tüfekçi, dil eğitimi için Malezya Kuale Lumbur’a gitti. Amerikan Dil Kursu’nda dil eğitimi gören Tüfekçi, Bosna-Hersek’te mimari anlamda tarihi binaları inceleme çalışması yaptı, Malezya’da çağdaş mimari odaklı gezilere katıldı.

MSH İŞ Merkezleri Kiralama için Bilgi: 0537 369 69 00

 

Bu haber 882 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...