BLS Makina, gururumuz olmaya devam ediyor

5 Şubat 2018 15:56

Üretiminin yaklaşık % 90’ını yurt dışına yapan BLS Makina,  gelişen ve değişen dünyada kendisini sürekli yeniliyor. BLS Makina ve Mühendislik, şimdi de Bahreyn’deki en büyük demir çelik şirketi olan  Universall Rollıng W.I.I. modernizasyon kapasitesini artırmak için bir anlaşma yaptı.

BLS Makina ve Mühendislik, Demir Çelik sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi ile hizmetlerini sürdürüyor.  Yurt içi ve yurt dışında bir çok ülkede önemli projelere imza atan BLS Makina faaliyetlerine Isparta Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında ve İstanbul’daki yönetim merkezinde çalışmalarına devam ediyor.

Avrupa ülkelerinin yanı sıra Kuzey Afrika ve Asya ülkelerinde faaliyetlerini artından BLS Makina, Türkiye’nin ve Isparta’nın gururu oluyor.

ÜRETİMİNİN % 90’I YURT DIŞINA

Üretiminin yaklaşık % 90’ını yurt dışına yapan BLS Makina,  gelişen ve değişen dünyada kendisini sürekli yeniliyor.

BLS Makina ve Mühendisliğin Kurucusu Ispartalı İşadamı Bülent Sarıgül ve ekibi yurt dışı pazarına da markalarını taşımanın haklı gururunu yaşıyor.

BAHREYN’DE BLS İMZASI

BLS Makine şimdi de Bahreyn’deki en büyük demir çelik şirketi olan  Universall Rollıng W.I.I. modernizasyon kapasitesini artırmak için bir anlaşma yaptı.

‘TÜRK FİRMASI İLE ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ’

                Universall Rollıng W.I.I. modernizasyon yaparken  Kapasitelerini 200.000 ton/yıl da 300.000 ton/yıla BLS’nin desteğiyle çıkartılıyor.

                Bu arada Universall Rollıng W.I.I Şirketi Genel Müdürü Ali Der, kapasite artırımı Türk Mühendislik şirketi olan BLS Makine ve Mühendislikle anlaşma yaptıklarını açıkladı. Şirket olarak BLS ile çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Der, “Kapasitenin artırımı için en doğru kararı verdik” dedi.

“RESMİ ANLAŞMAMIZI YAPTIK, SIRADA YENİ PROJELER VAR”

                Öke yandan BLS Makina ve Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi Bülent Sarıgül, hemen hemen her ülkede BLS markasının imzasının olacağını belirterek, “Bahreyn’in en büyük şirketlerinden biri olan Universall Rollıng W.I.I ile resmi anlaşma yaptık. Ulusal ve uluslararası pazar için makine üretiminden anahtar teslim çözümlerine kadar tesis kuruluşu, modernizasyon, makine ve ekipman üretimini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 783 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...