“Lojmanlar kesinlikle Isparta’ya yapılacak”

13 Ağustos 2012 23:11

“Kara Havacılık Okulu Lojmanları kesinlikle Isparta’ya yapılacak”

AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kara Havacılık Okulu Lojmanlarının Burdur’a yapılacağı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek; “Milli Savunma Bakanlığı yer tespit çalışmalarını sürdürmektedir.  Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki; Kara Havacılık Okulu Lojmanları Isparta’ya yapılacaktır” dedi.

 

AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, son günlerde Isparta gündemini meşgul eden Kara Havacılık Okulu Lojmanlarının Burdur’a mı yoksa Isparta’ya mı yapılacağı yönündeki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

Milletvekili Bilgiç açıklamasında; “Kara Havacılık Okulu’nun yapım işi devam etmekte olup, herhangi bir aksama olmaması durumunda 2 – 2.5 yıl gibi bir sürede tamamlanacaktır.

Kara Havacılık Okulu’nda görev yapacak rütbeli ve idari personel için Isparta’ya lojman yapılacak. Lojmanların Burdur’a yapılabileceği gibi bazı haber ve açıklamalar vatandaşlarımızın kafasını karıştırmasın. Burdurlular lojmanların illerine yapılmasını isterler. Ancak Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki; Kara Havacılık Okulu Lojmanları Isparta’ya yapılacaktır.

Bu konuda Milli Savunma Bakanlığı yer tespit çalışmalarını sürdürmektedir. Lojmanların Burdur’a yapılacağı iddiaları tamamen gerçek dışıdır.

Isparta’ya hizmetler artarak devam etmektedir. Kara Havacılık Okulu, lojmanları ve beraberinde oluşacak sektörler Isparta’ya çok önemli katkılar sağlayacaktır.

Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin Kadir Gecesini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

 

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...