Hizmet sektöründe 3 milyonluk yatırım

8 Şubat 2018 16:10

IYAŞ Park’ta 9 Şubat Cuma günü hizmete girecek olan Black Rose, kafe-bistro ve steak house konseptinde olacak.

Isparta hizmet sektörü her geçen gün yeni markalar ile tanışıyor. IYAŞ Park AVM’de 500 m2 kapalı alanda cuma günü hizmete girecek olan Black Rose, Isparta’nın hizmet sektörüne renk katacak. 3 milyon TL’lik yatırımla hizmete girecek Black Rose’de 40 kişiye istihdam sağlanacak.

AÇILIŞA DAVET

İşletmeci Kemal Çetinkaya, Black Rose Kafe&Bistro&Steak House’nin Türkiye’ye örnek olacağını iddia etti. Cuma günü saat:15.00’da gerçekleştirilecek açılışa tüm Isparta halkını davet eden Çetinkaya, son32’ye şu açıklamayı yaptı:

KAFE-BİSTRO-ET RESTORAN

“IYAŞ Park AVM yol üzerinde 500 m2 kapalı alana sahip işletmemizde tadilatımızı kısa sürede tamamladık. Cuma günü inşallah hizmete açıyoruz. Black Rose, hem kafe, hem bistro hem de steak house konseptinde olacak. 3 özelliği de taşıyacak.

DONDURULMUŞ ÜRÜN YOK

Burada Türkiye’ye örnek bir et restaurantı oluşturmaya çalıştık. Helal Kesim ve Helal Gıda kurallarına uygun kesim standartlarındaki ürünler temin edeceğiz. Tavuk ürünlerimiz kuru yolum tavuktan olacak. Dondurulmuş gıdayı kesinlikle işyerimize sokmayacağız.

ET VE TAVUK ŞARKÜTERİ

Restoranımızda pişmiş olarak misafirlerimize ikram ettiğimiz ürünler için şarküteri oluşturacağız. Pişmiş olarak yenilen ürünler çiğ olarak kilo ile buradan satın alınabilecek.

SULTAN KÖŞKÜ

500 m2 kapalı alanımızda çok özel tasarımlar yaptık. Müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak amacındayız. İşyerimizde 7 ayrı loca oluşturduk. Müşterilerimiz localarımızda rahatlıkla yemeklerini yiyebilecekler. Yine işyerimizde Sultan Alaeddin Keykubat Köşkü yaptık. Çok özel müşterilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Sloganımız Türkiye’ye örnek, Isparta’da tek…

Black Rose 9 Şubat Cuma günü saat: 15.00’da IYAŞ Park AVM’de açılacak.

 

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...