“İl Genel Meclisi’nde biz kendimizi muhalefet olarak görmüyoruz”

8 Şubat 2018 16:22

İl Genel Meclisi MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz, “2018 bütçesine evet oyu kullandık. Biz kendimizi muhalefet olarak görmüyoruz” dedi.

İl Genel Meclisi MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz, AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat’ın kendilerini muhalefet olarak görmesinden yakındı. “Kendimizi muhalefet olarak görmüyoruz’ diyen Araz, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

 “Meclis başkanımız bütçe oylamaları yapılmadan önce bizleri, grubumuzu muhalefet yerine koydu. Orada açıklama yaptı. İl Genel Meclisi’nde biz kendimizi muhalefet olarak görmüyoruz. Meclis Başkanının oylamalardan 1 hafta önce yaptığı açıklamayı üzerimize alınmadığımızı o gün de söyledik. 2018 bütçesine evet oyu kullandık. Biz kendimizi muhalefet olarak görmüyoruz. Biz AK Partili arkadaşlarımızı çalışma arkadaşı olarak görüyoruz. Isparta’ya ortak hizmet yapan kişileriz. Fikir alışverişi yaparak doğruyu bulan bir ekibimiz. MHP grubu olarak son 1 yıldır eleştirilerimizi, önerilerimizi söylüyoruz. Sağ olsunlar arkadaşlar kabul ediyorlar.

“ İL ÖZEL İDARESİ EKİBİ

FEDAKARLIK YAPIYOR”

İl Genel Meclisi’nde Yeni Kapı ruhu ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2017 yılında yapılan yatırımlarda en fazla para ayrılan kısım köy yollarıyla ilgili idi. Bu hedefe ulaşıldı. Köy yollarımız asfaltlandı, altyapısı yenilendi. İl Özel İdaremizi fedakarlık yaparak, bütçe imkanları doğrultusunda yollarımızın yapılması ve hedeflere ulaşılması çok sevindiricidir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi üyeleri olarak bu konuya her türlü desteğimizi verdik. Bize sorulan her soruyu cevapladık, yapıcı yönde hareket ettik.

“SİYASET YAPIYORUZ”

2017 yılı içerisindeki tüm oturumlarımızda muhalefet etmedik. Farklı düşündüğümüz konular vardı ancak bunları komisyon toplantılarında dile getirdik. Sağ olsun Ak Parti mensubu arkadaşlar bizi de dikkate alarak kararlar çıkarttılar. Çok iyi bir çalışma ile bu hizmetlerin yapılmasında görevimizi yaptık. Muhalefet yanlışları ortaya kor. Biz bunu şova dönüştürmeden, siyaset yapmadan ikili görüşmelerimizde bunları dile getirdik. Ve arkadaşlarımız bunları dikkate aldılar.

 “DAHA ÇOK PARA GÖNDERİLMELİ”

                Daha önce de söylediğimiz gibi bütçe yetersiz. Bunu  sadece biz  söylemiyoruz. AK Partili arkadaşlarımız da söylüyor. Daha fazla yatırım için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımızdan destek bekliyoruz. Isparta’ya finansal yönden destek olunmalıdır. Sayın vekilimizin çabası var, yadsınamaz. Sayın Vekilimizden daha fazla para bulmasını istiyoruz.”

Bu haber 623 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...