BLACK ROSE AÇILDI

12 Şubat 2018 18:43

IYAŞ PARK AVM’de hizmete giren Black Rose, kafe, bistro ve et restoranı konseptini taşıyor.

IYAŞ Park AVM zemin katta 3 milyon TL’lik yatırımla hazır hale getirilen Black Rose, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“HELAL GIDA HASSASİYETLERİMİZİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

İşadamı Fuat Akat’ın sahibi olduğu Black Rose’nin açılış töreninde şirket adına konuşma yapan Kemal Çetinkaya, Türkiye’ye örnek bir işletme olduklarını söyledi. Çetinkaya, “Ticaretin ana temasında helal kesim, helal gıda hassasiyetlerimizi ön planda tutuyoruz. Tek stratejimiz bu. Küçükbaş ve büyükbaş hayvanları kendimiz kesim yaptırıyoruz. Tavuğumuzun organik olduğunu ve kuru yorum yaptırdığımız açıklamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

“GEZDİK ÇOK BEĞENDİK”

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da Black Rose markasının tüm Türkiye’ye yayılmasını temenni ederek “Bugün Isparta’mızda yeni bir markayı tescillemek için buradayız. Yatırımcı ve girişimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ferah bir mekanda, tarihimizdeki büyük şahsiyetlerin, sultanlarımızın isimlerini de kullanarak farklı bir hizmet anlayışını Isparta’mıza kazandırmışlar. Gezdik, çok beğendik. İnşallah bu markayı ülkemizin çeşitli yerlerine taşıyacaklardır. Başarılı ve güzel bir mekan olmuş. İnşallah tüm Türkiye’ye yayılır. Bu çalışmada emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...