Gençler kıyasıya yarıştılar

14 Şubat 2018 15:36

Liselerarası Genç Kız ve Erkek A-B Kategorisi Puanlı Atletizm Yarışmalarında yaklaşık 200 sporcu boy gösterdi.

                Liselerarası Genç Kız ve Erkek A-B Kategorisi Puanlı Atletizm Yarışmaları dün başladı. Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen yarışmalara 14 okuldan yaklaşık 200 sporcu boy gösteriyor. Yarışmalar mesafe koşularının yanı sıra, uzun-yüksek-gülle-cirit atma vb. kategoriler olmak üzere Puanlı Atletizmin statüsüne göre gerçekleştiriliyor.

Yarışmalara Genç Kızlarda Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesi, Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi,

Genç Kız B: TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesi,

Genç Erkek A: Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi, Ş. Erkan Pala Anadolu İmam Hatip Lisesi, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesi, Işıkkent Anadolu Lisesi,

Genç Erkek B: TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Ahmet Ersöz Anadolu Lisesi Spor Lisesi, Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi okulları katılıyor.

                Soğuk havadan dolayı etkilenen sporcular, yarışma biter bitmez eşofman ve battaniyelere sarıldılar. 100 engelli koşusunda ufak tefek kazalar olsa da koşucular yarışmayı tamamlamak için finş çizgisini geçmeye çalıştılar.  Sporcular ve  okullar derece almak için kıyasıya yarıştılar. Yarışmalar bugün de sona erecek. Derece alan okul ve sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Isparta’yı temsil edecek.

 

 

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...