BEYKAN, SAKARYASPOR’U SIRTLIYOR

14 Şubat 2018 15:39

Ispartalı futbolcu Beykan Şimşek, Sakaryaspor formasıyla 10 gol atarken, 8 de asist yaptı. Şimşek, krallıkta da oldukça iddialı.

12 yaşında Isparta Gençlerbirliğispor’da futbola başlayan Ispartaspor’un unutulmaz golcülerinden Hakan Şimşek’in oğlu olan Beykan Şimşek, bu sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Sakaryaspor’un formasını giyiyor

KRALLIKTA DA İDDİALI

                2007-2014 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen daha sonra Adana Demir, Demir Grup Sivasspor, Altınordu için ter döken Beykan Şimşek’in Süper Lig’de 36, PTT 1. Lig’de 43 ve 2. Lig’de 18 maçı bulunuyor. Beykan bu sezon Sakaryaspor formasıyla 10 gol atarken takımını da sırtlıyor. Kritik maçlarda son dakika attığı gollerle Tatangaları kurtaran Şimşek, 8 golde asist yaptı.

                Ispartalı genç futbolcu Beykan Şimşek, sezon sonunda PTT 1. Lig ve Süper Lig takımlarına tekrar transferi gerçekleşebilir. Şimşek, “Eski Beykan’ı tekrar izletmek için çok çalışıyorum. İnşallah bu sezon hedefimize ulaşmak istiyoruz. Sakaryaspor’la şampiyonluk yaşamak istiyorum” diyor.

 

 

Bu haber 649 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...