DAVRAZSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

17 Şubat 2018 09:40

Pembe-yeşilliler, pazar günü Manavgat Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak hem rövanşta gülmek hem de zirve takibini sürdürmek istiyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 19. karşılaşmasında Manavgat Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak. Ligin ilk yarısında son dakikada bulduğu penaltı golüyle 2-1 kazanan pembe-yeşilliler, rövanşta da gülmek istiyor.
HAKEMLER EGE BÖLGESİ'NDEN
18 Şubat Pazar günü saat 14.00'de oynanacak karşılaşma Manavgat Atatürk Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesi'nden Ali Rıza Tufan Çercioğlu, Ercan Akdeniz ve Aydın Bölgesi'nden Selçuk Efe isimli hakemler yönetecek.
ISPARTA DAVRAZSPOR İSTİKRARLI
Isparta Davrazspor, 39 puanla ikinci sırada yer alıyor. Oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan pembe-yeşilliler, deplasmanda puan kaybı yaşamak istemiyor. Isparta Davrazspor, Mut İdmanyurduspor'la birlikte grubun en az gol yiyen takımı durumunda.
Manavgat Belediyespor ise 33 puanla dördüncü sınada yer alıyor. Antalya temsilcisinin de 18 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunuyor. Manavgat Belediyespor ise Hakan, Hurşit gibi isimle yollarını ayırırken önümüzdeki yılın planlamasını yapıyor.
İŞTE BEKLENEN 11
Isparta Davrazspor'un Manavgat Belediyespor karşısına: kalede Özcan Bozan, savunmada Mustafa Kurcan, Alper Özgül, sol bekte Muhammed Mustafa Doğan, sağ bekte Üzeyir Ergün, ön liberoda Oğuzhan Kandemir, orta alanda Hüsnü Zeybekoğlu, Hüseyin Emre Durmuş, sağ kanatta Lungelo Mtshali, sol kanatta Okan Akdeniz ve ileride Zafer Kargaoğlu 11 ile çıkması bekleniyor.
İŞTE HAFTANIN MAÇLARI:
Bu arada lider Serik Belediyespor, Anamur Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak. Mut İdmanyurduspor, Akşehirspor'la, Kepez
Belediyespor ise Bucak Belediyespor'la deplasmanda kozlarını
paylaşacak.
Karaman Belediyespor,
Konya Ereğlispor'u, Medcem Silifke Belediyespor Gölhisarspor'u
ve Manavgatspor Sarayönü Belediyespor'u ağırlayacak.

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...