´HAKKINIZ ÖDENMEZ´

17 Şubat 2018 09:52

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi'ni ziyaret etti. Zabun, "Sizlerin hakkını ödeyemeyiz" dedi.
AK Parti İl Yönetimi'nin sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. İl Başkanı Osman Zabun ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi'ni ziyaret etti.
Ziyarette gündem TSK'nın Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatıydı. Dernek Başkanı Musa İrez, Afrin'de Türk askerine sağlık ve başarı temennisinde bulunarak, "Allah yardımcıları olsun. Afrin'de büyük mücadele veriyoruz" şeklinde konuştu.
​AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi ziyaretinde şöyle konuştu:
"Sıcak bir mücadele sürecini yaşıyoruz. Ama bu topraklar üzerinde bu mücadele ilk kez verilmiyor. Asırlardır devam ediyor. Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli oluyor ve bu bedeli milletçe tarihin ta derinliklerinden bugüne kadar seve seve ödeyerek geldik. Bu ülkede yaşayan vatandaşlarımızın her birinin geçmişinde mutlaka gazisi şehidi vardır. Milyonlarca şehit, gazi verdik. İsim olarak hepsini hatırlamasak bile mücadele süreci olarak hepsi hafızamıza kazınmış durumdadır. Biz asla bu topraklar için mücadele etmekten vazgeçecek millet değiliz. Bizim ideallerimiz hedeflerimiz var. Doğrunun, adaletin hakimiyetinin yer yüzünde zulmün önüne geçmek, mazlumun yanında durmak adına bu mücadeleyi vermeye devam ediyoruz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki bundan sonra da bu süreç değişik şekillerde devam edecek. Bunun bilincindeyiz. Bu mücadele verilirken en ufak çekintimiz, tereddüdümüz yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi yeryüzünde böyle bir millet daha da yoktur. Bu mücadelede gözünü kırpmadan seve seve şahadete yürüyebilecek başka bir millet yoktur."
​ Böylesine önemli günlerde hem evladını şehit vermiş hem bu mücadeleyi yürütürken gazilik unvanını almış sizleri ziyaret etmek istediklerini kaydeden Zabun, "Sizlerin hakkı asla ödenemez. Bugün bu mücadelenin adı Afrin ama bu mücadele Afrin'e sığacak bir mücadele değil. Her yerde bu mücadeleyi yürütüyoruz. Ekonomik olarak yürütüyoruz. Cephede, cephe gerisinde yürütüyoruz. Kimsenin kuşkusu olmasın bu kararlılık ve bilinçle hareket ettiğimiz müddetçe hiçbir güç bu ülkenin karşısında duramayacaktır. Büyük hedeflere sahip olmak böyle bir iş. Mutlaka bu işin bedeli oluyor. Ama biz seve seve bu bedeli ödemeye razı bir milletiz. ülkemizin kalkınması, vatandaşın refahı huzuru için hepimiz farklı mecralarda mücadele yürüyoruz. Cephede evlatlarımız mücadele yürütüyor. Her birimiz ihtiyaç olursa anında tereddüt etmeden gerekirse bu ülke için elimize silahı alır cepheye de gideriz. Bu kararlılık ve inanç damarlarımızdaki kanda mevcuttur. Ruhumuzun derinliklerine kadar işlemiş bir inançtır. Bize düşen birlik beraberlik içinde hepimizin aynı noktaya kilitlenmesidir" diye konuştu.
Davraz Yaşam Hastanesi'nde tedavi gören Ispartalı Afringazisini ziyaret ettiklerini belirten Zabun, "Onun gözündeki o duruşundaki kararlılığı gördükten sonra bir kez daha bu tablo karşısında duygulanmama noktasında, gereğini yapmama konusunda bir ihmalkarlık asla söz konusu olamaz. Kardeşimizle muhabbet ediyoruz. Tek derdi bir an önce iyileşip tekrar cepheye dönmek. Böyle bir anlayışa sahip. Bunu herkesin görmesi lazım. Böyle azimli ve kararlı bir milletin karşısında durabilecek bir güç ben tanımıyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber 622 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...