Şampiyona sona erdi

17 Şubat 2018 11:19

Okul Sporları Yıldızlar Kickboks Türkiye Birinciliği tamamlandı. 70 ilden yaklaşık 750 sporcunun katıldı şampiyona nefesleri kesti
Okul Sporları Kickboks Yıldızlar Türkiye Birinciliği sona erdi. 70 ilden yaklaşık 750 sporcunun katıldı şampiyona nefesleri kesti. Işıkkent Spor Salonu'nda geçtiğimiz Çarşamba gününden itibaren başlayan turnuva geleceğin yıldızlarını seçme açısından bir hayli önem taşıdı.
Kickboks turnuvasında sporcular, Point Fighting kategorisinde kız ve erkekler mücadele etti. Sporcular, müzikli form hard stil ve soft stil kategorilerinde de kıyasıya yarıştılar.
Derece alan sporcular, ödüllerini protokol üyelerinden aldılar.
Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Isparta'nın ev sahipliğinden dolayı yetkililere teşekkür ederek, bu tür organizasyonları güller diyarına vermeye devam edeceklerini söyledi.
Kickboks İl Temsilcisi Ali Gülsever ise şampiyonayı sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını ve konukları en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. Misafirlerle birlikte 1000 kişiye 4-5 gün boyunca ağırladıklarını belirten Gülsever, sporun kentin ekonomiye büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Bu haber 584 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...