Yap-sat sektörü, yatırım için gözünü Atabey´e çevirdi

20 Şubat 2018 18:43

Atabey Belediyesi'nin yap-sat sektörü ile kooperatiflere yönelik yatırım çağrısı cevap görüyor. Karagöz İnşaat, Atabey'de 24 dairelik bir projeye başlıyor.
Atabey'in başarılı belediye başkanı AK Partili Tevfik Atasoy'un ilçenin Isparta'ya yakınlığı avantajını kullanarak yapı sektörüne yaptığı çağrı ses getirdi. İlçede TOKİ ile başlayan sosyal konut yatırım sürecine özel sektör de katıldı. Atabey Belediye Başkanı Atasoy'un çağrısına karşılık veren ilk özel sektör firması Karagöz inşaat oldu. 2009'dan bu yana inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren Karagöz İnşaat, Atabey'de 3+1, 130 m2 24 daire inşa edecek. Satışlar 200 bin TL bandının altında.
Murat Karagöz ile Murat Dingil'in ortaklığında faaliyet gösteren Karagöz İnşaat, ilk projesini Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Firma, Fatih'de 32 dairelik apart projesi yapıp, tamamladı. Atabey projesi, Karagöz İnşaat'ın ikinci projesi olacak. 210 m2'lik arsa üzerinde 3-1, 130 m2 lüks 24 daire inşa edilecek. Daireler 2 yılda tamamlanacak.
Karagöz İnşaat Sahibi Murat Karagöz, Atabey'de yapılacak olan sosyal konut projesine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını söyledi. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'un ilçenin Isparta'ya yakınlığını fırsat olarak değerlendirmek istediğini anlatan Karagöz, “belediye başkanımızın Isparta yapı sektörüne yönelik çağrısına seyirci kalamadık. Orada yaptığımız araştırma ve piyasa analizinde Atabey'de üretilecek sosyal nitelikli konutların ilgi olacağını düşündük. Bu doğrultuda ilk projemiz 2 bloktan oluşan 24 dairelik bir site. İlana çıktığımız günden bu yana büyük ilgi ve alaka ile karşı karşıyayız. Atabey'de yapacağımız projede satış sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Lüksü ekonomik olarak sunuyoruz. Atabey'de yatırımlarımıza devam etmek istiyoruz. 5 yıl içerisinde 300 daire inşa edeceğiz” dedi.
İLETİŞİM KANALLARI
0246 223 23 63

Murat Karagöz
0543 601 22 99

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...