AFRİN ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ YERİNE GETİRİLİYOR

22 Şubat 2018 18:26

Afrin şehidimiz Musa Özalkan'ın Türkmen Çocuklara okul yapım vasiyetini üstlenen MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Mimar Kızı Zeynep Günaydın ile birlikte anaokul projesinin sunumunu önceki gün Ankara'da yaptılar.
Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, devletin ailesine vereceği paranın, müdavimi olduğu bir dernek aracılığıyla Telafer'deki Türkmen çocuklara okul yapınmında kullanılmasını ve adının konulmasını vasiyet ediyor.
'Afrin Şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyeti olan, Telafer'de Anaokulu, Kreş veya kültür merkezi yaptırılarak adının verilmesi isteğini, MHP Lideri Devlet Bahçeli üstlendi.
BAŞKAN GÜNAYDIN BU MESAJI PAYLAŞTI
Başkan Günaydın ise sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:
“Şanlı ordumuzun kahraman Mehmetçiklerinden Afrin operasyonunun ilk şehidi Musa Özalkan kardeşimiz vasiyet olarak Telafer'e bir anaokulu yapılmasını söylemiş; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli de bu vasiyeti bizzat kendisinin yerine getireceğini açıklamıştı.
Şehit kardeşimizin adını taşıyan ana okulunun mimarisi için şahsımı görevlendiren Sayın Genel Başkanımıza bugün eşim Dilek Günaydın ve kızım Zeynep Günaydın ile birlikte sunum yaptık.
Bu projede yer almaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duydum. Bizlere bu onuru yaşatan Sayın Genel Başkanımıza bir kere daha şükranlarımı sunuyorum”

Bu haber 667 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...