Hemşehrilerinin gözünden DEMİREL

25 Şubat 2018 17:23

Editörlüğünü Fatih Kurt’un röportajlarını Soner Toros, Mehmet Erçakır ve Esra Vona Kurt’un yaptığı Hemşehrilerinin Gözünden Demirel adlı kitap; Demirel Vakfı’nın destekleriyle basıldı.

Isparta’nın gururun Merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel için bu zamana kadar birçok eser yazıldı, çizildi. Ama son çıkarılan eseri bu zamana kadar ne düşünen, ne de yazan oldu. Editörlüğünü Fatih Kurt’un yaptığı Hemşehrilerinin Gözünden Demirel adlı kitapta yer alan röportajlar Gazeteciler Soner Toros ve Mehmet Erçakır ile SDÜ MYO Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Esra Vona Kurt tarafından yapıldı. Çok sayıda tanıdık simanın hemşehrim deme gururunu yaşadığı Demirel’i veya bir anısını anlattığı kitabın baskısını Demirel Vakfı üstlendi. Kitap, ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Hemşehrilerinin Gözünden Demirel adlı kitapta ilk sırayı Merhum Şevket Demirel yer alıyor. Şevket Demirel’in ‘Ağabeyim’ başlığı altında yayınladığı mektubu kitabın ilk konusu oldu. Eserde Esra Vona Kurt’un Demirel ile yaşarken yapılan son röportaj da yer alıyor.

Bu arada eserin tashihini SDÜ'den Öğretim Görevlisi Nafiz Akgün, grafik ve tasarımını ise Hakan Mehmet Neğiş yaptı. Nihan Atasagün ile GÖLTAŞ ve ORMA  kitaba destek verdi.

Bu arada Hemşehrilerinin Gözünden Demirel kitabında yer alan anılar zaman zaman son32 haber sitesinde yer alacaktır.

Kitap temini için 0533 323 61 09 (Fatih Kurt) aranabilir

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...