“Genç hakemleri tek tek kazanıyoruz”

25 Şubat 2018 17:26

Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Arabacı, genç hakemleri kazanmak için kolları sıvadıklarını belirterek, “Çalışmanın meyvesini 3-4 yıl içerisinde alacağız” dedi.

                İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, futbol hakemliğinde yeni taze kanları kazanmak için yönetim kurul üyeleriyle birlikte yoğun bir şekilde çalıştıklarını 3 günlük egitime aldıklarını  ayrıca pazar günü  milli egemenlik stadında toplu olarak maç izleyerek devam edeceklerini söyledi. Aday Hakemlik kursundaki hakemlerin gelecek vaat ettiğini ve 3-4 yıl sonra onları daha üst noktada göreceklerini belirten Arabacı, “Hedefi olan gençlerimiz var. Hem eğitimlerini aksatmıyorlar hem de futbolun içinden gelen, terimleri çok iyi bilen hakemlerimiz bulunuyor. Eğitim bizim için çok önemli” dedi.

                Gençlere daha fazla sorumluluk verilmesi gerektiğini söyleyen Arabacı, “Gençlerimize sorumluluk verdikçe 15 müsabakada görev vermeye başladık. Şu ana kadar sorumluluklarını yerini getirdiler. Zaman zaman verdikleri kararlarla sanki uzun yıllardır görev alıyorlar gibi izlenim veriyorlar. Merkez Hakem Kurulu da Isparta’mıza gereken önemi veriyorlar. Değerli büyüklerimize de verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...