“Ne Cumhurbaşkanımızın %50 ne MHP’nin %10 sorunu var”

26 Şubat 2018 18:14

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanlığı’nın ziyarette yerel seçimle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Ak Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mart-2019 yerel seçimine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Ak Parti ile MHP arasında yerel seçimde ittifak olmayacağını belirten Dağ, teşkilatları uyardı. Dağ, ‘Yerel seçimin yerel özellikleri olur. Ona ince ince bakmak lazım. Teşkilatlarımıza düşen Seçim sürecinde incitmeden, hakaret boyutuna varmadan süreci geçirmektir. Yereldeki arkadaşlarımız hassas olur ve süreç geçirilir’dedi

Hamza Dağ; “Bu bir süreç ittifakı. Seçim ittifakı değil. Biz Ar-Age birimiyiz. Tüm anketleri biz yapıyoruz.  Ne Cumhurbaşkanımızın yüzde 50 sorunu var. Ne de MHP’nin baraj sorunu var. 15 Temmuz’dan sonraki süreçlere bakıldığında MHP ile benzer bakışımız olduğunu görüyoruz.

Ana muhalefetin yapıcı olma tavrı yok. Olsaydı cumhurbaşkanlığı sistemini hep birlikte ortaya çıkarsak. Onlar eski sisteme dönmek istiyor” diye konuştu.

 

 

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...