ALTINORDU’DAN GELECEĞE YATIRIM

28 Şubat 2018 18:29

Isparta’da açılan Altınordu Futbol Okulu, yeni yetenekleri keşfetmek için kolları sıvadı.

Türkiye’de altyapı anlamında en başarılı kulüplerden biri olan Altınordu, Isparta’ya da el attı. Ülke genelinde 89  merkezde altyapı çalışmaları yapan Altınordu, 5-15 yaş grubundaki gençleri geleceğe hazırlıyor.

Memleket çocuklarıyla  öz kaynaklarıyla geleceğe yatırım yapan Altınordu,  Halıkent Mahallesi’ndeki Yeşil Krampon Tesislerinde sonra Fatih Mahallesi’nde de futbol okulu açtı.

TÜRKİYE’NİN ALTINORDU’SU

                Bugüne kadar A ve Genç Milli Takımlarına Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Berke Özer, Ozancan  Oruç, Muhammed Tepe, Emin Bayram Can, Kerim Alıcı, Berkay Tekin, Yusuf Yalçın Aslan, Hilmi Şengül, Seydi Kayasoy, Recep Yemişçi, Atakan Gündüz, Şahan Akyüz, Atakan Gürel, Yusuf Acer, Yusufcan Esendemir, Berke Hanbiçer, Hamit Kulya, Ali Mert Aydın, Metehan Yılmaz, Alican Özfesli, Mustafa Kaya, Enis Durak, Berkay Görmez, Atalay Yıldırım, Barışcan Altunbaş, Egehan Gök, Polat Abay, Onur Demir Salih Kavrazlı, Fatih Aktay ve Kadir Yurttadur gibi isimleri kazanan Altınordu, güçlü altyapısıyla dikkat çekiyor.

                Kurslar Ümit Tolu ve Serdar Acarer nezaretinde gerçekleştiriliyor.

“İLGİ ARTIYOR”

Altınordu Okulu Isparta Futbol Sorumlusu Ümit Tolu, kursların ilginin her geçen gün arttığına belirterek, “5-15 yaş grubundaki gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Ispartalı yetenekleri de Türk futboluna kazandırmak için kolları sıvadık. Çalışmalarımızla ilgili 0533 450 85 16 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. Yaz kış demeden çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

 

 

Bu haber 761 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...