Muhtar, çocukları sevindirdi

28 Şubat 2018 18:34

Doğancı Mahallesi Muhtarlığı’nın Kayseri merkezli CEHA Holding’e yaptığı başvuru kabul gördü.

Doğancı Mahallesi Muhtarı Melek Ağlasunlu’nun oğlu Farkan Ağlasun’lunun arkadaşları aracılığıyla Kayseri merkezli CEHA Holding’e yaptığı başvuru olumlu karşılandı. CEHA Holding’den gönderilen ayni yardımlar Doğancı Mahallesi’nde bulunan Gürkan İlkokulu ve Gürkan İmam Hatip Ortaokulu’ndaki muhtaç öğrencilere dağıtıldı.

Doğancı Mahallesi Muhtarı Melek Ağlasunlu, CEHA Holding’in yaptığı yardımın örnek olmasını temenni etti. Ağlasunlu, şu açıklamayı yaptı:

“CEHA Holding, Gürkan Şen beyefendinin gönderdiği yardımları bugün okulumuzda dağıtıyoruz. Gürkan İlkokulu ve Gürkan İmam Hatip Ortaokulu’ndaki kız ve erkek çocuklarımıza kışlık kabanlarımızı giydirdik. Bize gelen yardımları en kısa sürede çocuklarımıza ulaştırmaya çalıştık. Gürkan Şen beye çok teşekkür ediyorum.

Furkan Ağlasunlu oğlumun arkadaşları aracılığıyla CEHA Holding Gürkan Şen’e ulaştık.  Oğluma bu malzemeler gönderildi. Bize de dağıtmak nasip oldu. Gürkan İlkokulu Müdürümüz Mehmet Kaştan, Gürkan İmam Hatip Ortaokulu Müdürümüz Salih Arslan bizlere çok yardımcı oldular, çok teşekkür ederiz. Okul öğrencilerimizden kalan ayni yardımlarımızı mahalle sakinlerimize de dağıttık. Bu faaliyetlerimiz her zaman devam edecek. CEHA Holding’in herkese örnek olmasını istedik. Hayır işini gizli-kapaklı yapıyoruz. Ama Kayseri’deki bu holdingimizin yaptığı yardım örnek olsun istedim. Mahallemiz çok fakir bir mahalle. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız var.”

 

 

Bu haber 660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...