İyi Parti Yönetiminden ITSO’ya ziyaret

1 Mart 2018 18:22

İyi Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ile il, ilçe yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Isparta’nın ekonomisi ve genel konuları  konuşuldu. İyi Parti İl Başkanı Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Büyükçam Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen ve ekibine faaliyetleri hakkında bilgiler vererek  önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrelerine davet ettiler.

                İyi Parti İl Başkanı Şimşek, Isparta ekonomisi ve ITSO üyeleri adına yaptıkları çalışmalardan dolayı Başdeğirmen ve ekibine teşekkür ederek, “Başkanlığınız döneminde Ticaret ve Sanayi Odası’na ve üyelerinize yıllarca yetecek olan Ekonomi Kampusu binasını Isparta’ya kazandırdığınız için ve bu konuda verdiğiniz büyük emeklere teşekkür ediyoruz. “dedi.

                 ITSO Başkanı Başdeğirmen ziyaretleri ve davetlerinden dolayı İyi Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Ekonomi Kampüsü binasını gezdirdi.

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...