Başkan Günaydın’a Ziyaret

2 Mart 2018 15:22

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Odalarının 15 ayrı meslek gurubundan oluştuğunu ve 28 Ocak’ta genel kurullarını yaptıklarını söyleyen Nuri Erdeğer, halka gıda yönünde hizmet veren bir oda olduklarını söyledi. Başkan Günaydın’ın her an yanlarında olduğunu kaydeden Erdeğer, “Sayın Günaydın bize bir başkan gibi değil, abi gibi yardımcı olmaktadır. Şehrimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı memnunuz. Şahsım ve oda yönetimimiz olarak sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren ve görevlerinde başarı dileklerini ileten Başkan Günaydın, “Karşılıklı sorun, öneri ve talepleri ele aldık” şeklinde konuştu. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’ya hizmeti ele aldık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Odamız bünyesinde faaliyet gösteren esnaflarımızın hizmet kalitelerini artırdıklarını görüyorum, eksiklikler giderildi. Daha da iyi olacağı inancını taşıyorum. Tekrar yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” görüşlerinde bulundu. 

 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...