Uluborlu’ya Özel Sektör Yaşlı Bakım Merkezi

3 Mart 2018 11:57

Uluborlu’ya 5 yıldızlı otel kalitesinde özel yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi açılıyor.

Isparta yapı sektöründe faaliyet gösteren Turkal İnşaat, ilimizde özel yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yatırımı planladı. Isparta, Gönen ve Uluborlu üçgeninde gidip-gelen projenin uygulama yeri sosyal hizmet yatırımları ile ön plana çıkan Uluborlu ilçesi oldu. 15 milyon TL’lik yatırım, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi’nin ‘yatırıma duyarlı ve yatırımcıya destek’ yaklaşımı sayesinde Uluborlu’da inşa edilecek.

 Turkal İnşaat’ın yatırımcılığını üstlendiği Özel Gardenya Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan ruhsat alındı. Arsa ve imar çözümlemeleri Uluborlu Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde gerçekleştirilen yatırım 15 milyon TL’ye maledilecek. 262 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel kalitesindeki özel yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi tamamlandıktan sonra 100’den fazla kişiye iş iştihamı sağlayacak. Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü resmi facebook sayfasından yatırımla ilgili şu duyuru yapıldı:

 “Uluborlu İlçemizde 262 Yatak Kapasiteli 5 Yıldızlı Otel Kalitesinde Olacak Özel Gardenya Bakım Rehabilitasyon Merkezi Projesi Tamamlanmış Olup Uluborlu Belediyesinden Ruhsat Alınmıştır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Sayın Yakup KÜTÜK ve Uluborlu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÜNVERDİ’ye Teşekkür Ederiz Uluborlu’ya Hayırlı Olsun...”

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...