Eğirdirli Halk Oyunculardan protokol ziyareti

6 Mart 2018 14:15

               Halk Oyunları Isparta İl Yarışmalarında Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü, Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu, Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu ve İrfan Kaynak Ortaokulu derecelerle döndü.  Okullararası yapılan yarışmalarda yıldızlar düzenlemeli dalda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Minikler düzenlemesiz dalda Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencileri birinci yıldızlar düzenlemesiz dalda İrfan Kaynak Ortaokulu öğrencileri de ikinci olarak yarışmaları bitirdiler.    

                Kulüplerarası yapılan İl Halk Oyunları yarışmalarında ise Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü yetişkinler düzenlemeli dalda il birincisi Yıldızlar düzenlemeli dalda İl Birincisi, yıldızlar düzenlemesiz dalda il ikincisi ve minikler düzenlemesiz dalda il üçüncüsü olmuşlar ve muhteşem performans göstererek Eğirdir’e ve tam yedi kupayla döndüler.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve okul müdürleri, yarışmacı çocuklarımız ile birlikte Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

                Ziyarette, ekipleri tebrik ettiğini belirten Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş “Çocuklarımız bu tür çalışmalarla ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek beceri, davranış ve birlikte iş yapma alışkanlığı kazanmışlardır. Bu da eğitim öğretimin eğitim yönü ile ilgilidir ve çocuklarımız burada öğrendiklerini yaşamları boyunca hatırlayacaklar ve başarılarını artırmada olumlu yönde etkileyecektir. Arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının sürekli olmasını bölge finallerinde de devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

               Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise halk oyuncuları kutladı.

 

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...