Esnaflardan Afrin Harekatına tam destek

6 Mart 2018 14:35

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği organizasyonu ile tüm esnaf odaları ve üyelerinin katımıyla Afrin harekatına destek olması amacıyla konvoy düzenlendi. Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural'ın liderliğinde SDÜ önünden başlayan konvoy şehir merkezine kadar konvoya 1000'den fazla araçla destek verildi.

Isparta 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yaptığı açıklamada ‘Mehmetçiğe Destek Konvoyu’na katılım gösteren herkese teşekkür eden IESOB Başkanvekili Ahmet Tural, “Öncelikle dün toprağa verdiğimiz Ispartalı şehidimiz Burhan Açıkkol ve Türkiye’nin değişik illerinde şehadet şerbetini içen diğer şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diler, Türk halkına sabır ve baş sağlığı dilerim. Bunun yanında, Afrin Operasyonu’nda yaralanan Mehmetçiklerimize de Allah’tan acil şifalar dilerim.  Bizler, bugün burada kahraman Mehmetçiğimize dualarımızı ve iyi dileklerimizi gönderirken, yüce rabbimden onlara azim, güç ve sağlık vermesini diliyorum. Isparta Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği’ne bağlı bütün esnaf teşkilatları olarak, bugün gerçekleştirdiğimiz ‘Mehmetçiğe Destek Konvoyu’nun düzenlenmesine vesile olan başta Isparta Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere, İl Trafik Komisyonuna, görevli emniyet mensuplarımıza, oda başkanlarımıza, tüm esnaf ve sanatkarımıza ve tüm Isparta halkımıza katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

‘Mehmetçiğe Destek Konvoyu’na çok güzel bir katılım olduğuna dikkat çeken Isparta Valisi Şehmus Günaydın, “Bu etkinliği düzenleyen başta Esnaf Odaları Birliği Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, oda başkanlarımıza, esnafımıza, şoförümüze ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Günaydın, Zeytin Dalı Harekatı'nın çok önemli bir harekat olduğunu ve başarıyla yürüdüğünü belirterek, “Allah'ın izniyle ordumuz, askerimiz, polisimiz ve güvenlik koruyucularımız bir bütün olarak bu işi en kısa sürede bitirecek. İnşallah, istediğimiz ve arzuladığımız neticeyi de çok kısa sürede alırız diye Cenab-ı Allah'tan niyaz da bulunmak istiyorum. Biz de millet olarak duamızla, kalbimizle askerimizin, polisimizin ve harekata katılan bütün güvenlik güçlerimizin yanındayız. Allah onları korusun, muzaffer etsin" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 618 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...