Şehit aileleri bize emanettir dediler, her şeyi ücretsiz yapacaklar

6 Mart 2018 14:42

Isparta Hayal Evi Organizasyon firması yetkilileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler, şehit çocuklarının doğum günü, sünnet, nişan ve düğün gibi etkinliklerini ücretsiz bir şekilde yapacak. Bununla ilgili açıklama yapan Azerhan ve Güler: ‘Şehitlerimizin çocukları bizim çocuğumuzdur. İstedikleri organizasyonların tüm bedeli babaları tarafından ödendi.’ dediler.

Isparta’nın başarılı organizasyon firmalarından Hayal Evi Organizasyon’da şehit çocuklarının tüm istekleri ücretsiz bir şekilde yerine getirilecek.

Duygulandıran bir çalışmaya imza atan firma yetkilileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler  şu açıklamayı yaptılar: ‘Hayal Evi Organizasyon olarak yirmi yıllık tecrübenin son yedi yılını Ispartalı hemşehrilerimizle paylaşmaktayız. Bir çok konser festival ve özel günlerinizi sizinle paylaştık birlikte organize ettik. Bugüne kadar milli ve manevi değerlerimizi gözeterek işlerimizi organize ettik. Son zamanlarda  ülkemiz zor günlerden geçiyor. Gerek Afrin’de gerek yurt içinde görev yapan şerefli ordumuzun verdiği mücadeleyi destekliyoruz ancak bu vatanın evlatları olarak "elimizden dua etmekten başka birşey  gelmiyor" diyenlerden olmak istemedik. Yapacak çok şey var. Onlar canları pahasına bölünmez bütünlüğümüz için mücadele verirken bizlerde manevi birliğimizi ayakta tutabilmek düşüncesi ile evlatlarını, can parçalarını bizlerin rahat ve huzur içinde yaşayabilmemiz için toprağa veren şehit ailelerimiz için bir organizasyon başlatarak şehit çocuklarımızın Doğum günlerini pastası ikramları palyaçolar ister evlerinde isterlerse mekanda ve Sünnet düğünlerini tahtı, süslemesi, palyaçolar, davetiyesi, dilerse kıyafeti  ,şehit kardeşlerinin kına ,nişan, düğün törenlerini davetiye, süsleme, kına tahtı, gelin masası, yürüyüş yolları, müzisyen hiç bir ücret talep etmeden layığı ile organize etmeye karar verdik.

BU KARAR BİR YARDIM KARARI DEĞİLDİR...

Şehit ailelerimiz hiçbir yardıma muhtaç değildir. Onlar bize emanettir, başımızın tacıdır. Bizler onların yerlerini dolduramazsak da evladı, kardeşiyiz. Ve bir kutlama veya düğün yapacaklarsa ailece yapacağız. Yani bizim yaptığımız bir yardım değildir, ailemizin en özel gününde işin bir ucundan hatta onlara iş bırakmaksızın tutmaktır.

DERNEK ÜZERİNDEN BİZE ULAŞABİLİRLER..

Şehit aileleri ve yakınlarının Ne kadar mağrur olduklarını biliyoruz. Bazı haklar vardır ki ödenemez. Bizler ne yapsak minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Ama bu kadarcık bir emeği bize çok görmesinler. Hiç çekinmeden kendilerine hak görerek talepte bulunabilmeleri için Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkan Musa İrez'le görüştük. Kendilerinin de onayı ile bugünden itibaren şirket olarak var olduğumuz sürece, Allah nefes verdikçe ailelerimiz dernek üzerinden bizlere ulaşabilirler. Bu kararımızın hemen ardından bizi arayarak İsperlos Düğün Salonlarını ücretsiz vermeyi teklif eden Eşref ve Mustafa Beylere, süslemede bizimle olduklarını ifade eden Baloncu Baba Murat ve Saynur Çığıra yine Yeşil Vadi İşletmecisi Mehmet Kandemir beye, ev yapımı ikramlarda Hülya Güler hanımefendiye ve hiçbirşey yapamazsak hizmet ederiz diyen onlarca hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz şehitlerimizin kıymetli hatıralarına,bizlere emanet ettikleri ailelerine saygılarımızla’

Bu haber 625 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...