‘Bu partide çalışmak Afrin kadar önemli’

6 Mart 2018 14:45

AK Parti İl Başkanı Zabun, teşkilat mensuplarını uyararak, “Afrin’de büyük bir mücadele veriliyor. Zannetmeyin burada yapılan çalışmalar farksız. Eğer askerimiz orada mücadele veriyorsa arkasındaki güçlü siyasettendir” dedi.

AK Parti’de İl Danışma Meclisinde İl Başkanı Osman Zabun, açış konuşmasında teşkilat mensuplarını uyardı. İşte o konuşma:

“Gece-gündüz çalışan bir genel başkanla çalışıyoruz. Disiplin herşeyin başı. Afrin’e kim gitmek ister? Bütün salon el kaldırır. Bu partide çalışmak Afrin kadar önemli. Teşkilat çalışmalarına gerekli hassasiyet göstermeyen Afrin’e gidemez. Afrin bu kadar önemli. Afrin’de büyük bir mücadele veriliyor. Zannetmeyin burada yapılan çalışmalar farksız. Eğer askerimiz orada mücadele veriyorsa arkasındaki güçlü siyasettendir. Eski Türkiye tablosunda Afrin’i ağza almak mümkün mü? Hamdolsun haksızlığa karşı dik duran bir liderimiz var. Onun kararlılığı sayesinde yedi düvele meydan okuyoruz.

Hepimize düşen önemli bir sorumluluk var. Biz akşam yatağa yattığımızda bu ülke ve millet adına daha ne üretebiliriz bunun hesabını yapmıyorsak sorumluluk altındayız. Hepimiz bulunduğu mahalden sorumlu. Layıkıyla yerine getirmeliyiz. Hiçbirimiz silah zoru ile bu göreve getirilmedik. Gönül rızası ile geldik. Isparta halkı bu emaneti bize yükledi. O zaman gereğini yapmak boynumuzun borcu değil mi? Savsaklayacak bir lükse sahip değiliz. 2019 ile ilgili tereddüde sahip değiliz. 2019’a çalışırken şu ruhla hareket etmeliyiz. Geriye dönüp ‘keşke’ diyemeyiz.

Yeni sistemde Türkiye haritasını gözünüzün önüne getirin . Göreceğiniz tek şey varsa . Ya tamamen turuncu ya da başka bir renk. 7 Haziran’ı hep birlikte tecrübe ettik. 3-5 ay sürede çok şey kaybettik. Çukur savaşlarının başladığı süreçtir. 1 oyun çok önemi var. Çukur Köyü’nün 1 oyu çok önemli.”

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...