Davrazspor’un deplasman fobisi: 1-1

6 Mart 2018 14:46

Medcem Silifke Belediyespor deplasmanında Necati’nin golüyle geriye düşen pembe-yeşilliler, Lungelo ile eşitliği yakaladı.  2. yarıda galibiyet için bastıran Davrazspor, Lungelo ve Zafer’le yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve deplasmandan 1 puanla döndü.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 21. Maçında Medcem Silifke Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Silifke Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçı   Gaziantep Bölgesi’nden Bünyamin Erdil, Arda Argun Zenginyer, Nezihi Aytar ve Mustafa Akbat isimli hakemler yönetti.

                Medcem Silifke Belediyespor, 18. Dakikada Necati’nin golüyle öne geçerken, Isparta Davrazspor bu gole 40. Dakikada Lungelo ile cevap verdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

                2. Yarıda galibiyet için bastıran Davrazspor, Lungelo ve Zafer’le yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve deplasmandan 1 puanla döndü.

                Isparta Davrazspor, 43 puanda 2. Sırada kaldı. Medcem Silifke Belediyespor ise 28 puanla sekizinci sırada kaldı.

5 MAÇ KALDI

                Öte yandan Davrazspor, önümüzdeki hafta Gölhisarspor’u ağırlayacak. Daha sonra Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. 24. Hafta Karaman Belediyespor’u ağırlayacak olan pembe-yeşilliler, 25.haftada Mut İdmanyurduspor’u ağırlayacak ve son haftada lider Serik Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

SERİK ŞAMPİ….

                Bu sonuçlara göre Serik Belediyespor’un  ilk galibiyeti veya Isparta Davrazspor'un ilk puan kaybında şampiyonluğunu ilan edecek.

7. GRUP’TA TOPLU SONUÇLAR:

Medcem Silifke Belediyespor-Isparta Davrazspor: 1-1

Akşehirspor-Kepez Belediyespor: 0-1

Gölhisarspor-Sarayönü Belediyespor: 0-3

Anamur Belediyespor-Ereğlispor: 0-4

Karaman Belediyespor-Bucak Belediye Oğuzhan: 2-0

Manavgat Belediyespor-Serik Belediyespor: 0-3

Manavgatspor-Mut İdmanyurduspor: 3-4

 

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...