İYİ Parti’de Kadınlara Özel Program

9 Mart 2018 18:24

İYİ Parti’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir program düzenlendi. Programa İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, yönetim üyeleri  ve  kadınlar hazır bulundu. Uzman Doktor Psikolog Gökçe Tandoğan Sabancı tarafından  “Kadınların Yaşadığı Psikolojik Problemler ve Çözüm Yolları Hakkında” seminer verdi.

 Programda konuşan İyi Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, “Çok değerli hanımefendiler, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla patimizde yapmış olduğumuz bu etkinlikten dolayı herkese teşekkür ediyorum. Partimizde bu güzel ortamı görmek beni çok mutlu ediyor. Kadınlar hayatımızda çok önemli varlıklardır. Dolayısıyla bazıları annemiz bazıları arkadaşımız bazıları dünya da en çok sevdiğimiz aşkımız bazıları da gözümüzden çok sevdiğimiz kızlarımızdır. Dolayısıyla kadınlarımız bizim hayatımızda çok önemli yer tutmaktadır” dedi.

İyi Parti Yönetim Kurulu Üyesi Şair Fatma Uçarlar da şiir okudu. Uçarlar’ın şiiri davetliler tarafından alkışlandı. Konuşmaların ardından emekçi Kadınlara plaket verildi.

 

Bu haber 688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...