Tekvandocularımız Milli Takım yolunda

9 Mart 2018 18:29

Ispartalı tekvandocu Yunus Burak Avşar’ın hedefi “Avrupa Vizesi almak” Milli Hakem Mustafa Ünal’a ise önemli görev.

Türkiye Tekvando Federasyonu, Gençler Milli Takım Seçme Müsabakaları 9-11 tarihleri arasında Konya’da yapılacak. Bu önemli organizasyonda Ispartalı Milli Hakemi Mustafa Ünal hakem görev alacak. Milli Sporcumuz Yunus Burak Avşar ise Avrupa Şampiyonası vizesi için tatamiye çıkacak.  

10-14 Ocak 2018 tarihler arasında Antalya’da yapılan Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında  78 kg Genç Erkeklerde Türkiye üçüncüsü olan Sporcumuz Yunus Burak Avşar milli takım seçmesine davet edildi. Devamında sporcumuz 10 -14 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 5. Turkish Open Şampiyonasına katılarak Milli Sporcu Unvanını almıştı. Milli Sporcumuz bu hafta sonu Avrupa şampiyonasına vize almak için ter dökecek.

Milli Sporcumuz Yunus Burak Avşar Konya’da gerçekleştirilecek Gençler Milli Takım Seçme Müsabakalarında derece elde ederek, Avrupa Şampiyonuna katılmayı hedefliyor.

Tekvando Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Milli Takım Seçme Müsabakalarına 450 Hakem arasından 16 hakem görevlendirdi. Ispartalı Milli Hakemi Mustafa Ünal bu önemli organizasyonda görev yapacak.

 

Bu haber 1064 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...