DAVRAZSPOR PRESTİJ PEŞİNDE

10 Mart 2018 13:14

Pembe-yeşilliler, pazar günü grubun son sırasında bulunan küme düşmesi kesinleşen Gölhisarspor’la oynayacağı maçı kazanarak 2. sıradaki yerini korumak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 22. maçında küme düşmesi kesinleşen Burdur temsilcisi Gölhisarspor’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 11 Mart Pazar günü (yarın) Isparta Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak.

MAÇI İZMİR BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETECEK

                Maçı İzmir Bölgesi’nden Rahmi Fatih Ant, Eren Öksüzler, Ali Can Çavdar ve Anıl Pola isimli hakemler yönetecek.

                Isparta Davrazspor 43 puanla ikinci sırada bulunurken, Gölhisarspor ise 5 puanla son sırada bulunuyor.

İKİ TAKIMINDA İDDİASI YOK

                Pembe-yeşilliler geçtiğimiz hafta Silifke deplasmanından 1 puanla döndü ve şampiyonluk hayallerini seneye bıraktı. Misafir takım Gölhisarspor ise düşük bütçeli ve mütevazı kadrosuyla ilk defa mücadele ettiği bu Bal liginde aldığı seri mağlubiyetlerle geçtiğimiz hafta itibariyle küme düştü.

Sonuç olarak; İki takımında ligde bir iddiası kalmadı. Ev sahibi Isparta Davrazspor lig bitimiyle beraber, lige devam etmek için Isparta 1. Amatör küme şampiyonuyla baraj maçı oynayacak.

SERİK BELEDİYESPOR TUR ATMAYA HAZIR

                56 puanla zirvede bulunan ve Isparta Davrazspor’un 13 puan önünde birinci sırada yer alan Serik Belediyespor, Manavgatspor maçını aldığı takdirde şampiyonluk turu atacak. Bitime 4 hafta kala mutlu sona ulaşmaya çok yakın olan Antalya temsilcisi güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

                Haftanın diğer karşılaşmalarında ise Mut İdmanyurduspor, Medcem Silifke Belediyespor’u, Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.

                Kümede kalma mücadelesi veren Akşehirspor, Ereğlispor’la deplasmanda karşılaşırken Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor’u ağırlayacak. Manavgat Belediyespor ise Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

 

 

Bu haber 927 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...