“Yetenekli çocuklarımız var”

10 Mart 2018 13:14

Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer, basketbolda lisanslı sporu sayısının her geçen gün arttığını belirterek, “Hayalim ligde tamamen Ispartalı çocuklardan oluşan bir ekip yaratmak” dedi.

                Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer, salon sporları arasında en çok ilgi gören dallardan biri olduklarını belirterek, spor turizmi sayesinde de kentte spor sevgisini aşıladıklarını söyledi. 

Bu yıl  Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası, 31 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında Isparta’da yapıldığını ve ardından da Basketbol U-18 müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Sağlamer, şimdi de Liselerarası Genç Kız ve Erkekler Basketbol Grup Karşılaşmalarının güller diyarına aldırdıklarını söyledi.  Spor sayesinde kentte bir hareketliliğin olduğunu ve ekonomiye de katkı yaptıklarını söyleyen Sağlamer, “Okul maçı olsun, kulüp müsabakası olsun tribünlerimiz her zaman tıklım tıklım. Basketbolda o eski heyecanı yavaş yavaş yakalamaya başladık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek olmak üzere antrenörlerimiz, hakemlerimiz ve okullarımızda basketbolun kalkınması bizlere destek oluyorlar. Sağ olsunlar var olsunlar. İnşallah gelecekte ligde mücadele eden takımlar oluştururuz. Hayalim ligde tamamen Ispartalı çocuklardan oluşan bir ekip yaratmak. Yetenekli çocuklarımız var. Bu çocuklarımızı kucaklamalıyız” dedi.

                Ailelere seslenen Basketbol İl Temsilcisi Sağlamer, “Çocuklarımızı spora yönlendirelim. Gelsinler spor yapsınlar. Spora vakit ayırmak lazım. Dersle birlikte sporu götüren çocuk daima başarılı olur. Sağlıklı yaşam için spor şart” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 898 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...